söndag, juli 08, 2018

Åkesson klädde av nationalsocialisterna !

På Nordiska motståndsrörelsens sajt Nordfront kallas Paula Bieler alltid ”judinnan Bieler”. Ofta får hon titeln ”SD:s invandringschef”. För nazisterna är hon en ”folkförrädare”.!

Nationalsocialisterna är som vi vet utan fungerade hjänceller ,det är bara våld och arroganta tankar om herrefolk i deras sinnesvärld. Det är därför det blir så fel från vänstern när de liksom många borgerliga kallar SD för rasister.
 Om det är något parti som verkligen har rensat ut otrevligt folk ur sitt parti så är det faktiskt SD. Åkesson höll i sitt tal i Visby dessutom rågången klar mot de riktiga rasisterna inom NMR.Han är glasklar med att de dessutom är ett socialistiskt parti med revolution på sitt program.
Åkesson har mer på fötter än många andra politiker vilka okunnigt svänger sig med ord som "extremhöger" om nazister. !
 De ÄR nationalsocialister med kravet bla mot kapitalisterna "Kamp mot monopolkapitalet"!

En gammal klassisk paroll rest av allt från kommunister till sossar i sina 1 maj-tåg. Skulle verkligen ett "högerparti" resa en sådant krav?Ånej, de som fortsätter att betrakta nazister som höger visar bara hur okunniga de är om nationalsocialismens historia !

 Lika okunniga är så många om fascisternas historia där Mussolini också var vänster och i sin stab hade flera ledande syndikalister. 
Att påstå att Mussolini var höger är ju bara att liksom med påståendet att även nazister är höger försöka blanda bort korten om socialismens olika ansikten och riktningar. Alla vill de att staten tar han om allting i samhället!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate