onsdag, maj 27, 2015

Vuxenmobbing!

Det talas ofta om mobbing i skolorna men det finns en annan sorts mobbing på tex arbetsplatserna. Sk utfrysning av någon som kanske inte "passar" riktigt in bland de övriga.
Det är ju ett välkänt faktum att om man som person har åsikter som inte är som alla andras så kan tisslet och tasslet sätta igång.
Eller som nu i riksdagen där moderaterna har satt igång rena rama mobbingstilen mot Finn Bengtsson. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6174713
Det har förekommit tidigare i riksdagen där bla. vänsterpartiets majoritet mobbat ut riksdagsledamöter. Partisekreteraren Kennet Kvist är idag inte ens medlem i V och det finns fler som gått samma väg efter urusel behandling.
Nu ska alltså Finn   Bengtsson få gå samma väg, ingen talar med honom och allmän ovilja visas honom därför att han har en avvikande mening om DÖ.
Det talas alltid om att vuxna måste vara föredömen inför de unga och som vanligt faller allt sådant tal platt till marken när man inte ens i riksdagen kan vara vidsynt.

Moderaterna kanske har lärt sig av vänstern att mobba eftersom det är en metod de har genomfört på alla plan idag.Hat och fula angrepp hör till vardagen i dagens värld och att klistra etiketter på allt och alla är en metod som tydligen allt fler anser sig ha rätt att tillgripa. Fult och enkelspårigt är det i alla fall.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate