måndag, maj 11, 2015

Myntet har två sidor! Kräv Romsons avgång!

Hitler älskade sina hundar men inte för en sekund drog han sig för att ge order som dödade miljoner människor.
Man påstod efter kriget att Schindler "räddade" judar för att han hade en snäll sida. Idag vet vi genom olika vittnesmål att han var en kall nazist som var sugen på pengar och därför "räddade" judar så att de kunde jobba för hans profit.
När det gäller våra "snälla" politiker så avslöjar de ofta sina sidor genom att försäga sig så som Romson gjorde i gårdagens debatt.En hel del människor är innerst inne antisemiter utan att ens förstå detta. Låser man upp hela sitt tänkande och politik på tex den Palestinska sidan då brukar också det bruna komma fram . I mellanöstern har antisemitismen frodats i arabiska kretsar i många år och Hamas och liknande organisationer är inget undantag.
Ship to Gaza och liknande organisationer göder Hamas vad de än säger. Börjar man skrapa på ytan hos dessa individer så finner man judehataren därunder. "Antisionism" kallas det  då men i slutänden bidrar man till att "kasta alla judar i havet"!

Sverige som nation har en lång historia bakom sig med judehat i varierande grad, alla dessa dåliga historier eller pilsnerfilmer på trettiotalet med judeskämt fram till det allvarliga när studentrörelsen i Sverige demonstrerade mot att Sverige skull låta ca 10 judiska läkare få komma hit i slutet på trettiotalet från Tyskland. Se här:http://sv.wikipedia.org/wiki/Bollhusm%C3%B6tet

När Romson och andra inom miljöpartiet försöker att blanda bort korten vad gäller systematisk industriellt mördande av judar , romer , homosexuella, psykiskt sjuka samt patienter med ledgångsreumatism då är måttet rågat. Maken till slirande i politiken får man leta efter. Hur Romson och andra tänker i dessa frågor begriper åtminstone inte jag! ( jo, hon bad om ursäkt efter ett tag men att överhuvudtaget kläcka ur sig dessa tankar är nog mer avslöjande än något annat, kräv hennes avgång!)


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate