onsdag, maj 20, 2015

Malin Björks konstiga attityd till forskning.

Hur man ska komma åt trafficking och människohandel inom EU håller en grupp forskare på att undersöka i ett stort EU-projekt. Men studien har fått kritik för att flera av forskarna bakom studien motsätter sig den svenska sexköpslagen, alltså att det är brottsligt att köpa sex. 
Debatt mellan Petra Östergren, projektledare för den del i studien som tittar på olika länders förhållningssätt till prostitution och EU-parlamentarikern Malin Björk, vänsterpartiet. Kl 8:15.

Ingen kan idag säkert veta om det är färre som säljer sig inom könshandeln mot tidigare.
Lagen om att köparen ska kunna fällas för brott ska jämföras med andra länders lagstiftning för att se om det finns skillnader.
Många hävdar att Sveriges lagstiftning bara flyttade på sättet att sälja sig. Det kanske är ännu fler idag som via nätet säljer sex?

Jag har under åren kunnat se på internet hur det har tillkommit många fler sajter där man helt öppet säljer sin kropp. Till och med genom Facebook stöter jag på kvinnor som säljer sig.
Malin Björk verkar inte ens vilja ha en undersökning av frågan! Dogmen om Sveriges förträfflighet på det här området kanske skulle naggas i kanten? 


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate