torsdag, juli 07, 2022

Mordet i Visby!

Nytt från polisen nu kl13.30: "– Vi bedömer att kvinnan var gärningsmannens tilltänkta mål och att det kan bero på hennes offentliga profil och långvariga engagemang inom psykiatrin i Sverige, fortsätter hon.

Hon säger också att den misstänkte mannen erkänt gärningen i förhör.

– Han har lämnat en förklaring till sitt handlande. Han har berättat varför han har gjort som han har gjort. Det är riktat mot psykiatrin.

Vidare säger hon att de inte ser kopplingar till NMR gällande dådet.

– Anledningen till att vi uttalar oss om NMR är att det framkommit spekulationer och uppgifter om det i media. Det är inget vi sett, vi har sett den psykiska ohälsan som motiv.

Petra Götell kommer begära mannen häktad i dag." 

Det måste vara förfärligt  för de anhöriga att få detta besked! Man åker till Visby för att deltaga i Almedalsveckan och så blir man mördad på stan mitt i centrum.


Så här beskriver Expressen gärningsmannen: "Många år som aktiv inom NMR

Den nu mordmisstänkte mannen har varit aktiv i nazistiska Nordiska motståndsrörelsen under flera år, och har uttryckt sympati för Alternativ för Sverige i sociala medier.
Den misstänkte gärningsmannen har också varit en återkommande skribent för NMR:s nättidning Nordfront, där han bland annat spridit antisemitiska och förintelseförnekande konspirationsteorier.
På Facebook har han postat bilder från demonstrationer med Nordiska motståndsrörelsen som han deltagit i./Expressen

NMR och islamisterna i vårt land har samma grundsyn i många frågor bla synen på judar. Många mord de senaste 30 åren har utförts av dessa anhängare till de extrema lärorna.
Jag minns när min dåvarande fackföreningskamrat Björn Söderberg brutalt mördades av två nazister i sin trappuppgång.

Vi höll då en demonstration mot våldet på Medborgarplatsen och samlade då ca 10.000 deltagare. En mäktig demonstration mot mordet på Björn samt mot nationalsocialismen.
Denna avskyvärda politiska socialism vilken är så närbesläktad med kommunismen borde ha varit på historiens sophög för länge sedan men ack nej.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate