söndag, juli 24, 2022

Miljöpartiet är ett falskt parti!

 Nu beklagar sig Mp och dess ledning, de är utsatta för hat påstår de! 


När de får kritik så är det hat enligt dem? I Stockholm har M släppt in dem och de har fått sköta tex gatorna och det har inneburit stora förändringar till det sämre. Bilarna i tex Hökarängen har mist mängder med parkeringsplatser!

Folk letar och letar när de kommer hem från sitt arbete efter någon plats att ställa sin bil. Mycket krut läggs på breda cykelbanor och gångbanor.Lingvägen har under lång tid rivits upp samt byggts om helt onödigt. Parkeringsförbud har införts pga av avsmalningen av gatan.

Är det då hat om man ogillar denna politik?

För den delen så har Mp under åratal mobbat tex SD och Åkesson på alla sätt samt sätter fula ord på detta parti med över miljonen väljare. Ofta kallas de nazister eller brunhöger!

Att både moderater och sossar har släppt in detta udda parti till makten där de har kunnat förstöra så mycket är en gåta ?

Widar Andersson i Folkbladet skriver detta om SD och han är ju en klok man :https://folkbladet.se/ledare/kronika/artikel/sd-var-fran-borjan-annu-en-liten-gren-pa-det-rasistiska-samlingstradet-for-kortlivade-sekter-men-sd-blev-nagot-annat-/r0gxo39l

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate