söndag, juli 10, 2022

Det löjliga Facebook och Instagram!




Första foto fr Expressen går bra men sen när jag lägger ut den bild som speglar historien då blir jag avstängd i tre dygn på Facebook , dock ej på Instagram vilka bara tar bort bilden. Twitter har inga åsikter så där blir bilden kvar.

Då testade jag att beskära bilden i underkant , bara brösten inte syntes så gick det bra på Instagram. Om tre dygn ska jag testa Facebook också.

ATT en liten bild vilken återspeglar 70-talets flickor med bara bröst på stranden kan väcka sån upphetsning hos personalen på Face??

När vi gick ner på Ribban på 70-80-talet så badade nästan alla utan överdel på sin bikini, vem brydde sig? Äldre kvinnor låg ner utan att täcka sina bröst!

Att tidsandan har ändrat sig till ett bigott synsätt kanske har att göra med antalet invandrare från MÖ vilka täcker hela kroppen även när de är vid stranden? /Icke deras män som har badbyxor som alla andra män. Ojämlikheten kan väl inte åskådas mer eller hur?/

MEN att Facebook och Instagram ska jaga denna bild är ju bara löjeväckande. De skickade en lång lista till mig där de förklarar ATT bröstvårtor (på kvinnor) inte får synas. 

Om mäns bröstvårtor sas ingenting!

Var är nu alla feminister?

Varför ska kvinnor diskrimineras?

Jaha, de tycker att INGEN ska få visa bröstvårtor!

DET är en konstig värld som vuxit fram de senaste åren. OCH inte fan har den blivit bättre!


 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate