torsdag, juli 14, 2022

Ett Sverige i förvandling men många vägrar att se detta!

 Per Brinkemo skriver en mycket tänkvärd betraktelse i Bulletin om hur kriminaliteten äter sig in i samhället! 

"När man läser om eller ser filmer om denna kriminella organisations uppbyggnad, struktur och arbetsmetoder är det slående att Sverige är på väg i samma riktning. Flera advokater har blivit uteslutna ur Advokatsamfundet. Häromdagen dömdes två av dem, Ekrem Güngör och Amir Amdouni, till långa fängelsestraff. Vi har poliser som läckt information till kriminella och dömts, anställda på myndigheter och förvaltningar som gjort förbjudna slagningar i sekretessbelagd information som spridits vidare. Lägg därtill parallell rättsskipning och indrivningsverksamheter som tvingar företagare att slå igen sina butiker.

I rapporten ”Finns det en tystnadskultur i Göteborg Stad” vittnade anställda om hot under arbetstid, om personal som bevittnar narkotikaförsäljning men som i stor utsträckning håller tyst. I den finns berättelser om kriminella som filmar nyanställda inom kommunen, och chefer som underlåter att säkerställa en god arbetsmiljö."

MEN stora delar av svenska folket vänder ryggen till alla dessa rapporter tex från SÄPO, polisen, BRÅ mfl!

Det verkar som om de inte vill förstå vad som är på gång i vårt land. Klaner etablerar sig på samma sätt som maffian i Italien ! De nästlar sig in i olika verksamheter , idag är det inte bara krogar utan det är vården, sophantering, fastigheter osv!

Vårt rättsväsende är redan infiltrerat där mutor och hot använts mot enskilda.


Det är lätt att vända ryggen till allt elände men det är farligt att både ha och välja politiker vilka gör samma sak. ATT komma med det förfärliga orden "vi såg det inte komma"  bevisar bara att de är oförmögna att ta till sig sanningen om vad som håller på att hända.

Snart är vi i vårt land i samma situation som Italien,klanerna blir för starka och Sverige tillåter att allt fler kommer in i vårt land som "flyktingar"!

Det känns ibland som om det är för sent när stora delar av folket inte bryr sig.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate