torsdag, april 29, 2021

Är de som små barn dessa ledarskribenter?

 https://detgodasamhallet.com/2021/04/29/mohamed-omar-jo-sverige-hade-klarat-corona-utan-invandrarna/ 

I Borlänge på Tjärna ängar bor enligt AB massor med produktiva människor! Men de har inget jobb!

Där bor också enligt polisen mängder med människor som inte finns registrerade.

Samtidigt läggs pappersbruket ner och över 300 högavlönade arbetare och tjänstemän står snart utan jobb.

Dessa barnsliga ledarskribenter tar nog inte i den sörjan Borlänge står inför.

Eller ta hela norra förortsområdet i Stockholm där det bor tiotusentals med lågutbildade Somalier. I hela tio år har ca 80% av dem varit utan arbete. De är sjukare än andra grupper. Många barn ,vilket AB gillar. 

Barn som utmärker sig bland ganstergrupper med olika namn. Duktiga på en sak, skjuta ihjäl gamla kompisar. Belastar kriminalvården mer än andra andra med långa straff.Dyrt, men enligt AB bra för landet Sverige!

Klart som korvspad är att ju fler som kommer hit med dessa förutsättningar också belastar allting. Vem får betala för detta AB? Är det vi pensionärer med våra låga pensioner. Jag får ut 13.300 per månad efter ett långt yrkesliv vilket började redan 1957 med 48 timmars vecka !

Skulle dessa skribenter nöja sig med en lön på denna nivå eller ofta lägre?

2+2 är fortfarande 4!

Hur vore det om AB verkligen skulle tex granska vilken grupp av innevånare tex i Södertälje som har avlidit eller insjuknat i covid? Samt dra slutsatser!

Sverige har blivit ett enda stort "sosskontor" för andra länders medborgare!

"Kom och köp,kom och köp konserverad gröt"! Allt går att sälja till mördande reklam!




Bilderna är från Borlänge-


PS Anders Tegnell säger så här idag på presskonferansen och det styrker det jag säger. Kostnad okänd!

"Personer i Sverige som är födda utomlands har både drabbats hårdare av covid-19 och vaccinerats i lägre grad jämfört med svenskfödda.

-  Vi jobbar med att försöka nå de här grupperna, det är inte lätt, säger Anders Tegnell under torsdagens presskonferens.

Hela 91 procent av alla 80-plussare som är födda i Sverige har vaccinerats. Motsvarande siffra bland personer över 80 år födda i Nordafrika är 59 procent, och 44 procent bland personer i samma åldersgrupp födda i övriga Afrika.

Följs upp med flera undersökningar

– Vi vet inte vilka orsaker som ligger bakom de mindre talen i de här grupperna. Vi följer upp det med flera undersökningar, säger statsepidemiolog Anders Tegnell på torsdagens pressträff.

Utrikesfödda har också i större utsträckning varit sjuka i covid-19, behövt intensivvård och avlidit till följd av sjukdomen, enligt Folkhälsomyndighetens beräkningar.

Utrikesfödda är prioriterade

Tegnell påpekar att utrikesfödda är prioriterade i de olika vaccinationsfaserna, och genom att öka täckningen i gruppen kan liv räddas.

– Svårnådda och utsatta grupper är prioriterade genom alla faserna, säger han.

Ekot frågar under presskonferensen om Folkhälsomyndigheten har misslyckats med att nå grupperna.

-  Vi jobbar med att försöka nå de här grupperna, det är inte lätt. Här behövs ytterligare insatser och åtgärder, svarar Anders Tegnell.!

PSPS  Expressen just nu:  Rinkeby-Kista har lägst vaccinationstäckning i Stockholms län och andelen utrikesfödda som fått en dos är betydligt lägre än bland inrikesfödda.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate