söndag, april 04, 2021

Stockholmsområdet har gått om Malmö i våld!

 Just nu när jag skriver det här så pågår en stor polisinsats i Gustavsberg, särskild polisenhet för grovt våld är inkallad. Flygförbud över området har utfärdats.

Under helgen har ett flertal mord och mordfösök begåtts. De kriminella firar inte påsk som alla andra!

Detta trots att polisen har gjort ett utmärkt arbete och spärrat in ett hundratal av de värsta. Tyvärr hjälper det inte !

Polisen säger själv att när de tar många så finns det nya som stiger in och tar över. Narkotikahandeln omsätter ju mycket stora pengar och denna drar till sig människor vilka vill tjäna snabba pengar.

Många är de stadsdelar i Stockholmsområdet vilka har bytt befolkning. Såg detta med egna ögon igår i Älvsjö. Jag har ju inte varit där på några år nu och märkte skillnaden, mest människor från andra länder var jag än gick. Olika språk hördes. Detta påminner också om Malmö där hela 38 % numera har sitt ursprung i andra länder.

Lärdomen från tex USA är ju att kriminaliteten ökar i takt med ökad stor invandring. Dessa kriminella börjar i botten med det vanliga tjyveriet och drogförsäljning. Sedan avancerar man till tex bostäder. Se hur den sk Kinesiska muren i Malmö drivs av kriminalitet med förankring ända upp till Stockholm.

Polisen har f.ö. just pekat på hur kriminella här i staden köper upp fastigheter, hyr ut i andra hand med mycket dyra hyror samt packar in många i dessa bostäder. Krogarna är sedan lång tid tillbaka uppköpta.

Känns begreppet "tvätta pengar" igen?

Den svenska samhällskroppen är under attack på många håll inte minst inom vård och omsorg.

Databrott är allt vanligare idag och med hjälp av internet så ökar bedrägerierna  mot både enskilda och staten. 

Och som vanligt figurerar män med utländska namn ofta i många av dessa brott. Detta följer ju mönstret från USA och dess 30-tal. Nästa steg är att infiltrera politiken och vi har redan sett detta.

Bla islamisterna har försökt och också lyckats tack vare godtrogna svenska partigängare.

Ända upp i regeringen tog man sig med hjälp av MP!

OM inte svenska folket och dess företrädare i riksdagen förmår att inse vart Sverige är på väg då ligger vi illa till.

Framtiden är då verkligen inte ljus!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate