lördag, april 17, 2021

Är Diamant Salihu dödsdömd nu?

 Diamant Salihu har skrivit en bok om mördarna i främst Rinkeby. Han påvisar hur denna grupp med rötterna i Somalia har begått blodbad på ett sätt som var okänt i vårt land tidigare.

När skribenter tidigare har försökt säga något om denna stora grupp av människor där 80% lever på sossbidrag och många är kriminella så har det alltid kallats för rasism.

Alla som bor i städer där denna grupp är stor känner igen särskilt kvinnorna med sina hucklen och byltiga kläder, de ser inte ut att befinna sig i ett modernt samhälle med jämlikhet mellan könen.

Deras barn hamnar i konflikt mellan det gamla Somaliska samhället och det Svenska ! Särskilt pojkarna har svårt att passa in . Varken i sitt gamla muslimska eller det svenska samhället där man ska göra rätt för sig.

Usla betyg i skolan och usel svenska är ju utmärkande för dem. Sverige har tillåtit över 100.000 Somalier att bosätta sig här. Vad man kan konstatera efter 15 år är att Sverige fungerar som ett enda stort socialkontor för denna grupp.

DET kan ju faktiskt inte vara meningen eller hur regeringen?

Gruppen kriminella är ju både här i Stockholm och Göteborg mycket stor bland denna del av befolkningen. Polisens resurser är ju inte oändliga så denna del av de kriminella tar oerhört mycket av polisens arbete. Stor kostnad liksom övriga rättsväsendet!

En rättegång där 30 personer står åtalade är ju ingen billig sak för oss skattebetalare. Sedan de långa straffen med kanske sk livstid som också bekostas av oss andra.

OM någon hederlig ekonom  skulle sätta sig ner och räkna på allt detta så skulle det vara tacknämligt.

Men jag är övertygad om att denne ekonom skulle tystas ner i den allmänna debatten, ja rent av kallas för rasist osv.

Det är ju så fakta har behandlats i många år i vårt land.

Man bygger inte ett bra land baserat på lögner och det är ju detta land vi ser idag.

Samverkan mellan politiker,journalister, massmedia osv har ju i alla år mörklagt vad som händer i många förorter. Vad har inte alla bränder kostat oss tex.

All förstörelse!

Sveriges myndigheter och makthavare bara tuffar på som om inget har hänt. De kör på ett enkelspår rakt fram utan att titta varken bakåt eller framåt.

Sorgligt är att så många vägrar att ta till sig den verklighet som nu finns.




https://www.expressen.se/nyheter/krim/gangkriget-inifran-motet-med-shottaz-pa-mcdonalds/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate