måndag, april 05, 2021

De "goda" är de onda.

 

Att frivilligt lägga nacken på huggkubben!

Det har i alla tider funnits människor som är benägna att både störta sig själv och landet de lever i in i ett tillstånd av förtryck!

De verkar inte att kunna förmå sig till att se vad deras handlingar leder till.

Så var det i Ryssland när Lenin kunde genom sin kupp tillskansa sig makten.

Så var det i ett sönderfallande Tyskland också, människor lägger sig frivilligt på huggkubben och väntar.

Så och i Sverige där man fortsätter att plädera för fortsatt hög immigration särskilt av människor från islamistiska länder . Dessa flyr inte från det islamistiska förtrycket, nej då , de fortsätter att leva exakt så som de har gjort .Dessutom försöker de sprida sina unkna efterblivna tankar vidare till oss andra.

Våra myndigheter, till skillnad mot tex i Frankrike , stödjer dessa krafter med bidrag och allmänt välvillig inställning.

Huggkubben alltså!

Kyrkorna har dessutom lagt sig ner och försöker inbilla oss att islam är ungefär som kristendomen. Detta svek är också att lägga sig ner och vänta på döden.

Islam är en straffreligion. En religion vilken inte betraktar människor som likvärdiga. De har alltid sett ner på kristna och judar och belagt dessa med extra skatter om de överhuvud har fått behålla sina liv eller vara kvar i landet!

Behandlingen av homosexuella är än mer upprörande.

Och ändå kunde jag redan nu på morgonen läsa två kvinnor som på Facebook pläderade för ännu fler in i Sverige!

För mig och många andra är dessa människor farliga,de förstör Sverige helt medvetet med åsikter som minst sagt är grumliga.

Ungefär samma människor som Reinfeldt vilken uttyckte rent förakt för oss svenskar.

Bland dessa grupper finns också många vilka betraktar oss gamla innevånare med avsky, de vill byta ut oss mot svarta från Afrika och män från MÖ!

Var kommer detta otäcka självhat från? Vem har skapat och drivit på detta?

Det är osunt i allra högsta grad. Sjukt!

De som pläderar för detta förstörande av Sverige kommer jag att ta bort från mina sidor liksom jag tar bort nationalsocialister,kommunister,islamister och annat elände!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate