söndag, april 18, 2021

Vänsterkrafter har skapat ett mer reaktionärt Sverige!

 Om någon på 60-talet hade tittat in i framtidens Sverige och talat om att man då talade om vita svenskar som rasister i allmänhet, då hade man skrattat.

Hade man berättat att då skulle miljoner islamtroende finnas i landet och påverka ! Då hade man tagit sig för pannan och sagt att det var omöjligt.

Att Sverige skulle år 2021 ha ett förödande kvinnoförtryck ute i förorterna där nästan bara människor från andra länder bodde. Då hade man totalt vägrat tro på något sådant hemskt.

Att vi skulle få se på vissa orter kvinnor i hucklen och hijab i stadsbilden, nej nej omöjligt.Sånt kan inte hända i vårt land!

Att Sverige skulle översvämmas av människor med stor vidskepelse inför så mycket ,tex att de måste fasta en hel månad och rätta sig efter solen och månen.

Att Sverige skulle i allt mer omfattning se hur kvinnor och män skulle åtskiljas i ett apartheidsystem som grundar sig på att kvinnor är sämre varelser.

Ett rått manssamhälle skulle allt mer ta sin plats där män tar för sig på kvinnors bekostnad. 

Att vi skulle uppleva att mördandet  på offentliga platser med gevär och pistoler skulle slå alla andra länder i EU med råge.

Hundratals mördade unga män på ett par år!! Omöjligt , skulle vi på 60-talet ha sagt!

Socialdemokratin på 60-talet sa alltid att det skulle vara ordning och reda i vårt samhälle och det innebar också att man skulle aldrig ta hit fler utlänningar än vad vi skulle klara av. 

Dagens Socialdemokrati har gjort och gör tvärtom . Reinfeldt gjorde på samma sätt och alla gjorde sig beroende av det lilla partiet MP. Militanta partiet?

Av folkhemmet blev det ett samhälle där reaktionära krafter får styra!

Men att socialister kan bli reaktionära är ju inget nytt i historien.  Vem minns inte Fidel Castros stora fångläger för homosexuella tex! Eller Stalins svältkatastrof mot Ukrainas folk på 30-talet. Maos sk stora språng vilket svälte ihjäl ca 50 miljoner människor.

Dagens socialister i Sverige har med berått mod importerat miljoner människor vilka ej vill inlämma sig i vårt samhälle. De avskyr vårt sätt att leva och gör allt vad de kan för att påverka samhället i sin reaktionära riktning.


Enkel matematik säger att de inom en framtid kommer att dominera vårt land.

Se er omkring i dagens samhälle, särskilt i de stora städerna. I Malmö är idag tex 38 % utlandsfödda eller andra generationen. Om 35 år  så är Malmö inte en svensk stad längre. Då kan sharialagar upprättas på samma sätt som har skett i vissa städer i England.

Garanterar att inga judar då finns kvar i Malmö, de har haft svårt sedan 20 år tillbaka att leva i denna stad med så stor arabisk befolkning vilka är antisemiter.

Det kommer med all sannolikhet att bli likadant i Stockholm och Göteborg.

Detta är reaktionens krafter!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate