lördag, september 12, 2020

Ytterligare ett steg framåt för islamisterna!

 Svensk domstol har fällt en dom där de fastslår att enskild arbetstagare har rätt till att ha bönestunder under arbetstid.

Hur en domstol på detta sätt kan sätta sig på alla arbetsgivare i vårt land är ju svårt att förstå.

Har våra domstolar börjat att tillämpa sharialagar?

Jag har under åren ställt frågan åtskilliga gånger om hur Sverige kommer att påverkas av den mycket stora invandringen från islamtroende länder utan att ha fått något svar. Det är ju en het potatis att få i munnen, lika het som debatten om klansamhällets kriminella!

All erfarenhet säger ju att ju fler med annorlunda rättsuppfattning och helt annan syn på det västerländska samhället som kommer ju större påverkan på samhället.

De kommer än mer i framtiden att sätta sitt avtryck ju fler de blir. Om 30-40 år är ju islamtroende ca 40 % av befolkningen.

Se hur det gick med Bosniens kristna befolkning under en hundraårsperiod. De kallar sig "muslimer" nu dessa Balkanmänniskor med samma DNA som de övriga som bor där.



Svenska folket är idag så dåligt pålästa i bla. historia så de förstår inte vad som kommer att hända i vårt land. Fläskkött serveras inte i fler o fler skolor. Gemensamma badtider försvinner osv.

OCH nu ska som sagt bönestunder få hållas på arbetsplatsen men kom ihåg att muslimer bedriver apartheid mellan kvinnor och män så det måste till två olika bönerum.

Denna religion står still sedan årtusenden, utvecklas ingenting. Den är i stora drag bokstavstroende något som vi inom kristendomen har tagit avstånd från för länge sedan. 

Att predika hat var fel förr i tiden och är lika fel idag. 

Påminner bara om hur homosexuella behandlas i länder där islam är enda tillåtna läran.Döden!

Förrädarna från Iran har öppet demonstrerat här i Stockholm där de öppet visade sitt hat mot homosexuella samt skanderade liksom muslimer nere i Malmö , "död åt judarna" !

I Stockholm ingrep inte polisen men i Malmö tvingades de till slut att göra detta i senaste upploppet.

Våra politiker i Stockholm har öppet ställt sig på islamisternas sida! 

Det är kanske därför polisen här lägger ner stort arbete att jaga koranbrännare?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate