måndag, september 14, 2020

Allt fler arabländer öppnar ambassad i Israel!

 Där står Sveriges regering och omfamnar islamister och terrorism ihop med PLO ,Hamas och deras korrupta president allt medan fler och fler arabiska länder upprättar vänskapliga förbindelser med Israel. Flygrutter öppnas och handel kommer igång. Nu får ni på UD vakna.

Detta skrev jag på Twitter idag. Att Israel ihop med president Trump håller på att rita om kartan i MÖ vill inte riktigt svensk massmedia låtsas om.

Många arabländer har sedan en tid insett potensialen hos Israel på en lång rad av områden. Israel har en högteknologisk industri och IT i världsklass. Experter på jordbruk.Experter på försvar och krigsindustri m.m

Som kuriosa kan jag berätta att min ena hotmail-adress som jag har fortfarande härstammar från Israel. Jo, hotmail skapades i Israel för länge sedan -Senare köpte Microsoft över detta bolag.

Israel söker patent i så många områden vilket mycket sällan görs av de rika oljestaterna.

Om nu dessa marodörer i tex Ghaza kunde sluta med sin destruktiva politik som bara bygger på oförnuftigt hat så skulle till och med Ghaza kunna börja blomstra till gagn för befolkningen.

Såg en undersökning bland de palestiner som bor på Israels område hur de såg på att hamna under Abbas styre. Nej nej sa nästan alla. De ansåg att de lever mycket bättre under Israels styre.

Sverige som sagt var understödjer terrorn med många miljarder kronor varje år. Uttalar sig felaktigt och okunnigt om Israel. Det är vänsterns antisemiter som har påverkat så många inom makten,inte minst inom SIDA och UD.

Minns bara Margot Wallström och hennes ständiga påhopp på Israel.

Svenska sossar har nu i många år låtit som fanatiska kommunister i frågan om Israel. Landet som är enda demokratin i hela området.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate