fredag, september 11, 2020

Det finns inga "heliga" böcker!

 ”Straffet för dem som strider mot Allah och hans budbärare är att de ska mördas och korsfästas eller att deras händer och fötter ska skäras av.. detta ska vara en skam för dem”. 5:33

”Döda de otrogna var du hittar dem” (Koranen, vers 2:191)

”Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” (Koranen,vers 9:123)

”När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem.” (Koranen,vers 09:05)

Muslimer bränner Rushdies bok.
2001-09-11

Ingen kan förneka att ur islam kommer också islamisterna. Då måste man också söka sig till rötterna i denna fanatiska tro. OCH det är ju koranen. Själva kallar de den en ”helig” bok skriven av Allah själv.

Dessvärre har svenska politiker från vänster till höger anammat samma språkbruk. Moderaterna i Stockholm liksom liberalerna kallar också koranen en ”helig” skrift.

Har de någonsin läst i den? Den är ju likvärdig med Hitlers Mein kampf!

DET är ju därför deras långskägg far världen över och predikar sitt hat mot tex otrogna och särskilt målar de ut alla demokratiska länder som satan själv. De pekar alltid ut homosexuella som de syndare som ska straffas med döden.

I Iran hänger man unga män kollektivt i byggnadskranar! De är homosexuella syndare och måste straffas med döden.

Sverige är ett land där makthavare är obildade. De ger ekonomiskt stöd sedan många år åt dessa islamister så de kan etablera sig än mer i vårt land.

Men allt detta kryperi sitter tydligen i ryggraden på vissa politiker. Precis så som man betedde sig under andra världskriget. Ministrar var öppet antisemiter (Wessman bondeförbundet (Centern) .

Denne minister jagade de tidningsmän som skötte sina tidningar på ett riktigt sätt dvs skrev sanningen om nationalsocialisterna.

Idag har makten använt sig av skrämselpropaganda om de fåtaliga nazister som finns bara för att slippa tala om de många tusen islamister som finns i Sverige nu!

Islam håller på att sakta erövra många länder i Europa nu genom bakvägen. Ett fåtal länder står emot och de får tjärtunnan över sig från de övriga.

Den ökända hästen från Troja med Karl-Gerhard. PerAlbin stoppade denna kuplett!

De som till punkt och pricka följer den ”heliga” boken kan nog betraktas som vår tids ”Trojaner”!

Att ställa sig utanför det samhälle man har emigrerat till är illavarslande.

Och inför framtiden så är det ju dystert ju fler som tillåts komma från denna kultur. De inför sakta men säkert ett ojämlikt samhälle med apartheid mellan kvinnor och män.

En lära som till så mycket bygger på våldet mot andra och ett regelverk inpyrt av vidskepelse vilken gör människor till skrämda lydiga slavar är ingen väg mot frihet och ett demokratiskt sinnelag!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate