söndag, september 06, 2020

Vi lever i en skendemokrati!

Det har ju visat sig i väsentliga frågor att det totalt kvittar vem och vilka som styr det här landet. Alla snackar om miljön men samtidigt byggs det massor med hus på grönområden och man drar in massbilismen i små förorter.
I Hökarängen (Lingvägen)har det inte varit någon genomfart under 60 år upp till Farsta och detta har varit till gagn för de boende.
Nu ska vägen byggas ut och öppnas för massbilismen. Massor med höghus har nu byggts där detta också medfört att motorsågarna har fällt massor med träd. Ännu fler bilar har ju också på detta sätt kommit hit.

Det hjälpte inte att mp och v satt ihop med sossarna och bestämde stadsplanen ihop med stockholms stad. Ingen som helst skillnad mot de andra partierna. Så ser det ut överallt.
När jag lyssnar på MP:s motstånd mot Preem och deras nya fabrik för bränsle så tar jag mig mot pannan och undrar om de aldrig har lärt sig räkna i skolan.
Preem redovisar alla siffror helt öppet,förvisso kommer de att släppa ut mer skit under tillverkningen med det nya MEN bränslet de kommer att tillverka är så mycket bättre . Totalt kommer utsläppen i Sverige att bli mycket mindra med detta nya bränsle. 1+1= 2
Och det är sådana politiker sossarna har givit stort inflytande.

Kriminalpolitiken har under alla regeringar misslyckats därför att samtliga har varit med om att öppna dörren för stora kriminella nätverk vilka bedrivs av klaner från MÖ och Afrika.
Lagstiftningen släpar i vårt land alltid efter övriga Europa. Mentaliteten att tycka synd om de kriminella har ju varit förhärskande och då blir det ju som vi har det nu sedan många år.
Inom polisen vet man ju hur det ser ut men de har uselt stöd från beslutsfattarna.
Vi har tex färre poliser i yttre tjänst nu mot tidigare, ungdomsrabatterna forsätter trots att det visat sig vara ett stort misslyckande.
Mördarna har valt väg och de måste ta sitt ansvar då. De ska veta att de kommer att åka in på många år .Danmark har en fullkomligt riktig lagstiftning mot gängkriminella.

Hetsen mot alla de som har talat sanning om hur det ser ut måste upphöra!
Vänsterns hegemoni måste brytas upp och socialdemokratin måste bli ett parti återigen som lyssnar på folket!
Vänsterns flirt med islamisterna måste också upphöra. De ska lagföras precis som alla andra kriminella!

Särbehandlingen av islam är av ondo, de måste lära sig förstå att även de kan bli kritiserade och lära sig att vända andra kinden till. Att begå upplopp samt hota kritiker med död och våld hör inte hemma i vårt land.
Se till att lagföra dem och utvisa våldsverkarna. Det är det enda språk de begriper!
I vår skendemokrati så stryker man dessa våldsverkare medhårs på samma sätt som med övriga kriminella !
OCH slutligen, allt elände började inte för 5 år sedan utan har byggts upp under de senaste 50 år tillbaka!
Studera Rosengård från 1970 och framåt! Där ligger svaret för hur övriga samhället har utvecklats!






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate