onsdag, mars 25, 2020

Kamrat 1 och kamrat 2!

Kamrat 1 :"Sexton bilar brann åter i Östberga inatt. Grov skadegörelse men ingen person har gripits. Jag föreslår kommunalt anställda nattvakter som patrullerar i de bostadsområden som är utsatta. Nattvakterna bör rekryteras främst från de drabbade bostadsområdena. Där finns hög arbetslöshet och många går på försörjningsstöd från kommunen. Efter en kortare utbildning kan de sättas i arbete. Självklart med ett tätt samarbete med polisen och sociala myndigheter. På detta sätt stoppar vi bilbränderna, minskar arbetslösheten och skapar ett meningsfullt arbete åt förhoppningsvis duktiga och stolta nattvakter!

Kamrat 2 :Så bra reaktioner du lockar fram, Per. Kanske helikoptrar med prickskyttar, som i Rios fattiga kvarter? Självklart trist och för jävligt, men skärp din analys, tänk en sväng till, använd dig av analysmetoderna vi en gång höll högt.

Fd boende i Östberga :"Jag har bott i Östberga och anställa nattvakter där är lika med mer brott och utsätter vakterna för oerhörda risker. Det är två familjer som styr Östberga med en väldig massa underhuggare. Bränna bilar är en hämnd mot polisen säger dessa primater och kommer aldrig upphöra med hur mycket poliser eller vakter det än blir."

Kamrat 1 försöker att komma med något vettigt att sätta emot dessa huliganer.
Kamrat 2 har aldrig kommit längre i sin politiska utveckling är 1968.

Fd boende är efter att ha bott där utan illusioner ungefär som jag blev efter mitt boende i Rosengård.


Men jag skulle nog ändå vilja försöka detta som kamrat 1 föreslår.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate