lördag, mars 14, 2020

Jag begriper inte mycket ......

om virus.Har alltid tyckt det är ett mysterium. Dessa ytterst små "varelser" vilka inkräktar i våra kroppar och ställer till med så mycket skit.
Jag har ju haft Hong-kong och andra typer av dessa  virus och har varit så sjuk.

När jag nu ser hur denna nya sort sprider sig så måste en amatör som jag ändå höja mina ögonbryn över hur Sverige hela tiden behandlar detta virus tämligen nonchalant och kanske till och med felaktigt.
Sverige skiljer sig som vanligt mot andra länder och myndighetspersoner i vårt land närmast fnyser åt andra länders åtgärder.
"Det där är fel och det där är verkningslöst" kan det låta och man dissar andra länders expertis!

Tänker fortfarande på mellis och avslutningen med 35.000 människor samlade på ett ställe.
Hur klokt var det?
Och denna siffra på 500 vilka får samla sig på olika ställen. Det känns ju onödigt detta om man verkligen vill ha stopp på spridningen.
Svenska folkets majoritet litar obetingat på våra myndigheter och som vanligt så blir jag inte förvånad. Det är det stora sosseriet under 75 år som har satt sina spår i folksjälen.Lita på makten!

Jag tillhör den futtiga procenten på 15% som inte obetingat tror på allt som maktapparaten säger.
Hur Sverige och hur utvecklingen framöver ska bli vet ingen. Men rent matematiskt så kommer många fler att bli sjuka genom alla felgrepp som skett!
Att håna tex Kina verkar ju bara vara löjligt, bättre är ju att lyssna på dem och deras kritik.Samma sak med de från Italien som varnat Sverige. Lyssna och lär!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate