onsdag, maj 01, 2019

Tig ihjäl nationalsocialisterna!

Att gå ut på första maj och utmana andra socialister är ju nationalsocialisternas knep för att få uppmärksamhet.
OCH alla tycks nappa på deras bete. Dumt och ger bara dessa bruna socialister reklam.
Jag har i så många år velat se en annan hållning från de som är emot denna rörelse. Låt dem gå på folktomma gator.Ägna dem inte en minuts uppmärksamhet!
Där kan de gå i sin isolering från vårt demokratiska samhälle. Ofta när man inte får ett uns av uppmärksamhet så brukar de tappa anhängare.
För övrigt delar de samma inställning till samhället som övriga socialister,de vill förstatliga banker,företag mfl. "Kamp mot monopolkapitalet" är en av deras paroller sedan många år,exakt vad kommunister i alla tider har haft som paroller.
Det är mer som förenar än skiljer dem från andra socialister.
De kallas extremhöger av andra men det är ju en konstig "höger" som vill att staten tar över hela samhället? I socialpolitiken så för de vidare arvet från Hitler med stöd till barnfamiljer,gamla och sjuka. Precis den politik Per-Albin förde under namnet "folkhemmet"!
Ingen "höger" vill  föra Per-Albins politik!
Att kommunister och övriga socialister vill kalla dessa bruna socialister för "höööger" är ju för att de är livrädda för att folk ska förstå likheten mellan alla socialister vare sig de kallar sig det ena eller det andra.
MEN att borgerliga partier och individer också fortsätter att använda vänsterns språkbruk är ju mer än underligt. Är de inte pålästa ? De om någon borde ju kunna se skillnaden mellan vad som är höger och vänster i politiken!
Tyvärr är det inte så idag, kunskapsnivån är enormt låg i vårt land på en rad punkter!
En socialist är en socialist oavsett vad som sägs från okunniga.
Vill man att staten ska styra i allt så ÄR man socialist!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate