söndag, maj 05, 2019

Mönstret från Gaza känns igen!

Först skickar Hamas in sina anhängare,gärna unga individer eller barn, för att ta sig in över gränsen till Israel.
Israel har hela tiden gjort klart för dessa vid gränsen att de kommer att skjuta om man försöker denna olagliga handling.
MEN ,det är ju den stora grejen från Hamas,offra några unga för att sedan kunna säga att de rättmätigt skjuter raketer in över Israel.
OCH svenska organisationer med kyrkan i spetsen faller in i kören MOT Israel.
Varje land i hela världen har rätten på sin sida att skydda sina gränser men Israel förnekas den rätten av de som i alla lägen hyllar och stödjer "Palestinas sak"!
Hamas mfl. islamistiska organisationer vill krossa staten Israel med våld och där har de hjälp av mullorna i Iran. Troligtvis kommer en del av raketerna från detta land med så mycket hat i sina banbullor mot Israel.
Islam och demokrati är ju som eld och vatten och eftersom Israel är den ENDA demokratiska staten i hela området så är de ju en nagel i ögat på dessa islamistiska länder.
Palestinska myndigheten understödjer terrorister i och med att de betalar ut livslång pension  till terroristen familj när han eller hon har avlidit tack vare sin terrorhandling.
Sverige genom sossarna understödjer med 3 miljarder årligen och mina skattepengar går till terrorister.
ATT liberalerna o centern bidrar till denna politik idag är mycket svårt för mig att acceptera. De förråder Israel på detta sätt och har aktivt bidragit till att utrikesminister Wallström kan fortsätta sin felaktiga politik.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate