torsdag, maj 02, 2019

När politik blir till religion!

Vänsterpartiet skördade stora framgångar i sina 1 majtåg. Enbart i Malmö så var det ca 6000 personer, de blev det största tåget i Malmö.
Men när jag ser dessa människor,ofta unga, så funderar jag över deras kunskaper. VAD  är det som gör att de tror att deras socialism ska lyckas bättre än alla föregångare? Hur gick det med hela Sovjetblocket tex? Vad har man lärt sig av detta?
Vad lär man sig av nuvarande länder med socialism som enpartisystem? Kina, Vietnam osv.
Vad lär man sig av Venezuelas förfall och lidande folk? Hörde en del intervjuer med vänsteranhängare och de har alla samma svar som jag har hört ända sedan 1965, "det är USA:s fel"!
De som är socialister och kommunister gapar och sväljer gammal unken soppa istället för att studera vad som egentligen händer när deras ideologi blir den enda tillåtna i det nya lyckoriket.
När den "demokratiska centralismen" genomförs så råder endast partiets linje. OCH den ska föras ut av ALLA annars blir man straffad. I alla länder med socialism har alltid antalet fångar ökat stort och massläger, likt kusinerna i tredje riket, växer så det knakar.
Muren i Berlin är ett utmärkt exempel på hur ett land blir ett enda stort fångläger där till slut alla spionerar på alla. Kan varmt rekomendera ett besök på STASI-museum i Berlin.
Här kan du läsa om muren:https://sv.wikipedia.org/wiki/Berlinmuren

Jag har själv varit medlem i både vpk-kfml och skp och kan dessa frågor inifrån galenskapen. Det är religion ! TRO!
Ofta går det inte ens att föra en debatt med dessa eftersom de en gång för alla har bestämt sig för att de har sanningen på sin sida. Allt som man säger till dem med fakta osv avfärdas bara som imperialistisk propaganda.
De fungerar exakt såsom nationalsocialisterna gör när man framlägger fakta om Hitlers dödsläger.
Likheten är slående mellan dessa socialister.
I bästa fall skyller de på Stalin när de istället borde studera den inneboende mekanismen i sin lära. Socialismen frambringar ett ledarskikt med MAKT som lockar fram det sämsta i människan vilket sedan sprider sig i hela samhällskroppen.
När så tryck o yttrandefriheten är avskaffad så kan man ej heller kritisera varken ledningen eller de beslut som tas.

Som sagt var ,varför kan inte alla dessa människor som stödjer röda partier ta till sig fakta ?  Har det blivit sämre med den skola de har gått i de senaste åren?
Mitt råd är "lär er tänka själv"!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate