tisdag, maj 21, 2019

Jag ogillar de som inte vill ha demokrati!

Den som läser koranen vet ju hur fientlig den är mot demokratin. Koranen predikar oförsonlighet och straff! Inte ens de stackars hundarna slipper undan utan kallas orena och dem får man inte klappa eller kela med om man är muslim.
De som påstår att islam är en god lära tycks ju blunda för vad som händer i alla de länder där just denna religion härskar. Och hur är det med demokratin i dessa länder?
Jag uppfattar bara "godhetssnacket" som en manöver i våra länder där de inte är tillräckligt många än för att kunna visa vilka de egentligen är. Ett lurendrejeri vilket brödraskapet har påbjudit ,ligg lågt, nästla dig in!

Svenska politiker är direkt dumma i huvudet när de hjälper dessa organisationer med ekonomiskt understöd vilket de har gjort i så många år. Skolinspektionen har ej heller utfört sitt jobb och kontrollerat muslimska skolor.
Det pågår en indoktrinering hela tiden och den f-b vänstern i vårt land tillhör de som i alla lägen hjälper fram islamister. Deras stöd till allt från palestinska islamister med krav på att mörda alla judar till att blunda inför importen av ännu fler extrema islamister till vårt land är häpnadsväckande.
Nå ni inom vänstern , hur var det med att religion är folkets opium?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate