torsdag, september 28, 2017

Stockholms rödgröna begår rovdrift i sin byggiver!

Brf Toppsockret ligger här i Hökarängen vid en fd lekpark. Ja, fd, här ska byggas en förskola i två våningar. Precis jäms med vårt hus och den bergknalle du ser ska sprängas bort.
Inte många meter till vårt hus, inte undra på att vi hade inspektion för ett tag sedan för att kolla sprickor.
Längst ner i huset bor det människor som har  uteplatser samt sina enda fönster mot ljuset.
Hur f-n kan man komma på att ge tillstånd till ett sådant bygge? Hur kan dessa partier kalla sig miljömedvetna?
Men det är tyvärr symptomatiskt för hela samhällsbygget nu efter en galen politik vilken ordnat köer överallt i samhället. Och värre kommer det att bli säger all forskning. Kommunerna får ta smällen när staten  lägger över kostnaderna från sitt fögderi eller ska det bli som med Malmö.Staden som sedan många år uppbär miljarder för att inte gå i konkurs!
Lekparken fick flytta på sig och byggdes om under ett halvår och den nuvarande rivs nu.Träden är ju borta som stod här i sin präktiga grönska.
Jag har inte det minsta förtroende kvar  för de partier som nu styr Stockholm. Klåpare kallar jag dem och inget annat. Fy skäms på er marodörer och det är inte bara här som ni skövlar! På 60-talet var det mer ruter i folk och jag minns så väl vilken nit ni sossar fick vad gäller Kungsträdgården   och almarna. Samma sak med Münchenbryggeriet!
Folk verkar att ha givit upp , sitter mest och pillar med sina mobiler eller går på konserter med band som aldrig tar ställning till någonting vettigt idag.
Även om vi 68:or hade fel i mycket så fanns det en sund kärna till protester hos oss.Vi gjorde oerhört mycket i många frågor !
Men ni sossar, vänsterpartister och miljöpartister är bara ett gäng svikare hela bunten! Ibland lierar sig moderaterna ihop med er och då blir det ännu värre!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate