onsdag, september 06, 2017

Käbbel i Uppdrag granskning!

Jag förstår varför Janne Josefsson bjöd in politikerna till ett slutsamtal i Uppdrag granskning om Göteborg och mord plus kriminalitet.

 Men det blev ju som vanligt käbbel och beskyllningar.
 Samtliga etablerade partier har skuld i hur vårt samhälle ser ut idag.

 Om de redan i början av 80-talet hade börjat undersöka vad som hände i Malmös "getton" med skolorna ,knarket, kriminaliteten osv så hade man kanske kunnat se tendenser som man hade kunnat lära sig något av.

 Nu blundade alla,även Malmös politiker ,ända fram till man var tvungen att stänga ner högstadiet i Rosengård. Där finns mycket att studera och lära av den utveckling som vi sedan har sett sig spridas över landet. Och visst är det sant att i både Rosengårdsskolan samt alla andra skolor , inte minst i de skolor vi hörde om ikväll i Göteborg, invandrarkillar till 99%! 

Slutsatserna av detta nuddade man inte ens vid. Dessa killars attityder till samhället och Sverige borde ju vara intressant. De föds i Sverige, talar dålig svenska , tycker att Sverige är skit osv. Väljer den kriminella banan med snabba stora pengar."Man golar inte" sa killen på Kumla. Ska sitta 14 år som "oskyldig" därför att "man inte golar"! 

Så är det i alla dessa områden ,ingen varken ser eller hör något.Inga vittnen framträder.Alla är rädda! Hur i himlens namn sk man då kunna göra något åt det?

 Dagens politiker måste ta sig samman , sluta käbbla och se till att lagar följs.Skärp vapenlagen till 5 års fängelse. Inga straffrabatter! Killarna ska bli inlåsta från dag 1! Extra höga straff när man ger sig på poliser,ambulansmän,sjukvårdspersonal! OCH politiken från 2015 har varit ytterst förödande för dessa utsatta områden. Ett fruktansvärt stolpskott för de boende.Allt blev värre i hela landet där man packat ihop folk från kanske 40 olika länder.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate