torsdag, september 14, 2017

Debatten kändes unken!

Råkade höra på en debatt om sv. kyrkan mellan Julia Kronlid (SD) och Olle Burell (S) i radions P1 nu på morgonen.
Demokratisk centralism tillämpas i Kina vilket innebär att partiledningen slår fast en sak och så ska alla inom partiet upprepa denna "sanning" överallt.
Burell liksom alla sossar säger nu om SD att de minsann har nazistiska rötter och ska skämmas.
Att partiet SD inte består av samma medlemmar idag liksom att de har gjort upp med den politik en liten klick i början på 90-talet stod för räknas inte i valpropagandan.
Ungefär samma som jag har råkat ut för under alla år. Jag var med i det maoistiska SKP på 70-talet, var med att lägga ner detta parti samt ta avstånd från all kommunism.
Ändå har jag ända fram till dags datum då och då fått höra " jamen du var ju kommunist"!
Så behandlades jag också av SÄPO i alla år, det hjälper inte att man ändrar mening och åsikt!
Burell körde ett fult lopp mot Kronlid och vi vet ju av erfarenhet idag att det är en fullständigt felaktig taktik. I alla år har man låtit bli att diskutera sakfrågor utan man har hela tiden bara klämt pajen rakt i ansiktet på SD och dess medlemmar.
Om nu sv. kyrkan med dessa vänstervridning är så bra som Burell framställde det så borde Kronlid ha ställt frågan om varför så många under de senaste åren har lämnat denna kyrka. Jag förstår att hon inte hade det så lätt mot en demagog som Burell. Vi som varit med några år har ju hört på sådana sossar till leda och kan deras trixande med sanningen.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6777385

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate