måndag, september 04, 2017

Socialisterna hotar världen igen.

Ingen kan väl ha undgått  hoten från Nordkorea och alla deras robotar  och atombomber. Ledarkulten känner vi igen från andra socialistiska riken. Bruna, röda, svarta!
Alla använder de sig av samma retorik, fienden pekas ut! Deras fångläger växer alltid i samma takt som de har sina massmöten.
Fredsrörelsen i världen och särskilt Sverige märker inte vad som händer eftersom de är så upptagna med sitt landsförräderi mot det egna landet.
Det gäller ju att motarbeta det egna försvaret och rulla ut röda mattan för fienden.
Att kommunister likt de i Göteborg lallande KP deltar är ju inte förvånande eftersom de hyllar Nordkorea sedan många år. (De är dessutom välvilliga till olika islamistiska rörelse)
På trettiotalet fanns samma sk fredsmänniskor och de ville lägga sig platt för Hitler och Mussolini. Tack och lov så framträdde Winston Churchill  och pekade ut fienden och vad som man skulle göra med denna fiende.
Hans företrädare på posten , Chamberlain, ville vika sig för Hitler och trodde på denne mans sk fredssnack. Alla dessa despoter talar alltid om fred och detta går våra egna "snälla" fredsmänniskor på!
Nordkorea påminner väldigt mycket om den tyska nationalsocialismen med sin speciella form av ärftlig makt och nationalism.
Samma ritualer. Samma marscher! Samma flaggor att vifta med.
Fy katten, jag ryser på tanken över vad de håller på med. Det är inte billigt att hålla en så avancerad  krigsmakt och det är som vanligt alltid folket som får betala!
Sveriges sk fredsmänniskor ställde upp på Fib Kulturfronts möte mot att Sverige ska ha rätten att försvara sig och själv få välja vilken väg.
"Stockholms fredsseminarium 2-3 september, som arrangerades av Folket i Bild/Kulturfronts Stockholmsavdelning, samlade ca 140 deltagare första dagen och närmare 100 deltagare andra dagen. Talare var Maj-Britt Theorin, Jan Öberg, Pål Steigan, Pelle Sunvisson, Jan Myrdal, Ola Tunander, Stefan Lindgren, Tine Spang-Olsen, Henrik Hjalle och Staffan Ekbom."

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate