fredag, juli 01, 2016

Jag böjer min nacke i tacksamhet!

Brusk Kerkar är en hjälte vilken kämpade mot IS men förlorade sitt liv. Det pågår begravningar hela tiden som en följd av kriget mot de avskyvärda islamisterna.
I den kurdiska fronten mot dessa satans mördare ingår människor med alla trosriktningar, de kämpar för rätten till frihet för var och en att tro på det de vill utan inblandning av staten.
Vi i Sverige har svikit dessa människor som för kampen även för oss. Sverige med dess tillgångar har satsat alla sina pengar på att ta hand om de som flyr hit. Ett totalt bakvänt tänkesätt ligger bakom detta. Man måste dra ut det onda där det finns och det är i dessa länder där IS finns, man har stillatigande  sett på när islamisterna byggt upp sin våldsapparat. Önskat bort något som måste bekämpas med vapen i hand.
Det minsta man hade kunnat begära av Sverige är att man skickat massor med vapen till kurderna.
Vi har egendomligt nog underlättat under många år att islamister har kunnat skicka folk från Sverige ner till IS. Sedan tar vi under flera år också tillbaka dessa extremister hit för vila så att de sedan kunde åka ner igen.
Under Reinfeldts regering så var man totalt blåögd, nu har äntligen Ygeman och regeringen börjat täppa igen alla hålrum i lagarna.

Slutar med en bild på en kristen kämpe i YPG.s armé!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate