lördag, juli 23, 2016

Hildebrandt&Madon Avsnitt 1. Polisens kamp i förorten.

 

Jag välkomnar detta program över You Tube av Johanne Hildebrant och Sakine Madon!
Massmedia och politiker har under så många år med några undantag bla Uppdrag granskning, inte varit intresserade över den utveckling som skett.
Jag bodde i Malmö mellan 1978-2004 och de första åren i Rosengård och såg hur utvecklingen gick åt fel håll. Allt det som Malmö upplevde då har sedan undan för undan spridit sig över landet. Likt ett virus har det extrema fått fäste inte minst det kriminella.
I många städer där många muslimer bor har dessutom islamismen fått ett otäckt fäste.
SÄPO klarar inte längre av att hålla kollen på de extrema och detta vet både regering och riksdag.
Frågan är bara när ett stort terrordåd kommer att utföras, inte om utan när!
I Sverige så vill alla tänka gott och vara lyckliga men det går tyvärr inte att utestänga ondskan.
Den finns mitt ibland oss och måste bekämpas NU!
Polisen måste få stöd till 100 % av oss medborgare och de MÅSTE få allt stöd från alla myndigheter. Om polisen vill ha kamerabevakning av en plats så måste de få sin vilja igenom utan att datainspektionen kan stoppa detta.
Sverige måste medverka ute i världen med säkerhetstjänsterna och inte nobba tex Iraks polismyndighet.
De politiker vilka "öppnade" sina hjärtan måste ta sitt ansvar för det de åstadkom med ännu fler extrema in i vårt land.
Terroristerna finns inte bland vår egen svenska befolkning utan de finns bland de som kommit från muslimska länder. Ett faktum som ingen kan påstå är lögn!
Utan sanning och kunskap så finns inte en chans att bekämpa radikal islamism!

Vänstern i vårt land har så länge jag minns hjälpt till med att smutskasta polisen.Hur många demonstrationer har jag inte sett där en viss del alltid har skanderat glåpord och skymfat hårt arbetande poliser. Vänstermänniskor har varit plogen för ett hårt och rått klimat i Sverige och det är inte heller förvånande att både V och FI tiger still i dessa frågor som berör både extrema islamister eller andra förortsproblem.
Dessa organisationer mfl sviker de boende i dessa förorter på det grövsta!
Så var det i Rosengård  när jag bodde där och så är det idag över hela landet. Värst är väl dessutom att när några få inom vänsterpartiet går emot sitt parti i dessa frågor så smutskastas de vidrigt av ledningen. Uteslutning ropas det inom partiet!

Se programmet , pren. på programmet!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate