onsdag, november 04, 2015

Nu återupprepas historien men denna gång mot SD!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/scandic-far-kritik-pa-sociala-medier-for-sds-landsdagar/

När svensk arbetarrörelse växte fram på 1800-talet så mötte den motstånd på många sätt, möten fick inte hållas och inga lokaler fanns att hyra.
Konsum mötte också motstånd när de försökte etablera sig, leveransvägran från många firmor  gjorde att Konsum blev tvungna att starta egen tillverkning av en mängd varor.
Men det lönade sig inte detta motstånd från deras fiender, rörelsen växte.

"Thomas Ivarsson är hotelldirektör för Scandic Hotel Star i Lund. Han säger sig ha  förståelse för kritiken men betonar också att hotellet inte nekar gäster utifrån deras politiska åsikter."

Det var tråkigt att denne Ivarsson inte kunde ge ett korrekt svar som enbart borde ha varit:"hotellet inte nekar gäster utifrån deras politiska åsikter."

Alla dessa som hotar med än det ena än det andra på internets olika ställen de visar bara att de inte är demokrater. Ingen ska behöva ta någon hänsyn till dessa röster, inte minst ett hotell.
Hur skulle det se ut om internetpöbeln skulle börja bestämma över vårt samhälle?

Det räcker nu med alla konstiga undanflykter från våra myndigheter och våra grundlagar, se bara hur man i Malmö har sidsteppat lagarna undan för undan. Hur f-n kan man vika sig för högljudda vänsterminoriteter?

Samma här på internet, bojkotta dessa internet-ligister med sina hot och spridande av hat!
Låt SD och andra ha sina kongresser i fred!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate