onsdag, november 25, 2015

I Göran Perssons huvud!

"– De konsumerar från dag ett förhoppningsvis kommer de snart kommer att producera något. Det gör nog att tillväxttalen kommer att skrivas upp."http://www.svd.se/jag-hade-gjort-detsamma-som-lofven/om/sverige   

Ja, så säger han den gamle finansministern. Ingenting om vem som betalar allt och om alla kostnader sägs ingenting egentligen. Kanske biståndet?

Om det är så här de tänker dessa politiker varför har man då inte höjt pensionen för oss med låg pension så att vi också kan konsumera mer och höja BNP? Eller sossbidraget? Eller "förtidspensionerna"?

Ser i tidningarna att både S och Mp är stolta över vad de har gjort!
De proppade landet så fullt så de fick stänga dörren. De åstadkom att hela samhällssytemet håller på att braka samman med  allt vad det för med sig.
Vad de inte vill förstå är att om de följt en annan politik än Reinfeldts "öppna era hjärtan" så hade man kanske kunnat ha kvar en human flyktingpolitik för de som verkligen behöver komma bort från ett krigsförstört Syrien.
Bevisligen har det kommit mängder med människor som inte borde vara här!
Kommer man från tex Marocco men utan pass och påstår sig vara från Syrien så blir allt fel. Det är ju bara att kolla Migrationsverkets egna siffror så ser man ju att krigsflyktingarna inte ens är i majoritet.
Är det något att vara stolt och glad över?

Vi såg ju här i Stockholm hur det fungerar i praktiken med dessa Maroccanska  "barn" vilka begick en hemsk gruppvåldtäkt . De fick mycket låga straff och är snart ute på gatorna igen. Inte ett enda ord om att utvisa dem!
Enligt regelboken ska de som vistas illegalt här också ut ur landet på en gång. Regeringen har helt och hållet tappat greppet om vår lag och det inger verkligen inget förtroende.

Ska vi välkomna ännu fler tiggare också? De kanske också kan bidraga med att konsumera så att det går bra för Sverige? Varför utesluta dem ur den goda famnen?

Nu börjar jag också förstå varför politikerna inte reagerar särskilt hårt över alla skolor och annat som brunnit ner under den senaste tioårsperioden. Det bidrar till välståndet eftersom det ska byggas nytt ur det förkolnade! Det skapar arbete och arbetstillfällen!

Vi har alltså fått en politikerklass och en rundlig del av deras väljare som anser att ett misslyckande är en framgång trots allt.
Samma personer säger alltid att vi har världens bästa skola trots att alla undersökningar inte visar detta.
Misslyckanden är livsluften för dessa allt medan vanligt folk ser att kejsaren är naken.

Vad de riktiga flyktingarna säger om Sverige, ja det är en annan fråga som inte tillhör deras bord längre, dessa "goda"!Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate