tisdag, november 10, 2015

FN:s flyktingorgan UNHCR redovisar flyktingantalet idag!

Först vill jag dock saxa ett par rader ur Svd:s ledare idag, ett par viktiga rader som påvisar hur humant Sverige egentligen är i vissa frågor.

"Det har varit hjärtlöst från början. Sverige har hållit ut en gigantisk morot för människor i hela världen. Men behållit vallgraven. Om ni tar er hit kan ni söka asyl, men vi hjälper er inte över. Människor har offrat sina samlade besparingar och riskerat sina liv för att komma hit. Svensk asylpolitik orsakar, trots de godaste avsikter, mycket död och olycka. Den är inhuman."

UNHCR redovisar per helsidesannonser idag hur världen ser ut pga av krig, förföljelse och religion. Ja, religion lägger jag till eftersom de inte skriver en rad om detta.
Däremot redovisar man de länder där flest har flytt från.
1. Sydsudan 2. Sudan 3. Somalia 4. Afghanistan 5. Syrien.

Där har ni varför jag la till ordet religion! Samtliga dessa länder bekänner sig till Islam! Jag vet inte varför en del alltid tillägger "fredens religion"?
Andra stora länder såsom Iran, Pakistan, Saudiarabien har ju också denna religion med kända exempel på allt från terror, avrättningar och en fruktansvärt intolerant lagstiftning.

Tyvärr så inser inte varken de som flyr från dessa länder eller mottagarländerna hur destruktivt islam inverkar på människors tänkande och regler i livet. De är inlåsta i ett regelverk från barnsben och inte många förmår att ta sig ur detta av egen kraft.
En muslim fortsätter att leva som om ingenting har hänt i deras liv, de vill inte lika lite som våra myndigheter  förstå att deras tro för alltid hämmar deras sätt att kunna leva i en demokrati. Särskilt kvinnor får fortsatt inlåsning i ett regelverk som är odemokratiskt.
De får ju inte ens klä sig som andra kvinnor. Kvinnor kan inte såsom männen varken sätta sig på ett kafé eller bada offentligt när det är sommar!
Jämlikhet existerar inte inom islam och det finns inte idag ens en antydan om något annat. Turkiet som under Attatürk skilde religionen från staten och införde ett modernt synsätt i samhället har från sin himmel fått se hur islamisterna återinför islam i landet .
IS är bara toppen på ett isberg men om nu olika länder med kurderna i spetsen kan krossa denna kräftsvulst så kommer mycket att vara vunnet.
Kan inte IS besegras så kommer de att få ytterligare inflytande över den muslimska läran. 
Då kommer ett tredje världskrig att krypa allt närmare oss!

INGEN har hittills i vårt land ens nuddat vid frågan hur allt fler med islam i bagaget kommer att påverka vårt land!  Vi vet ju redan hur skolor har förändrat undervisningen. Vi vet att  att flickor slipper viss undervisning och detta sker trots att lagen säger något annat.
Säkert finns massor med exempel att påvisa i det lilla MEN vad händer i det stora med lagar och seder?
Vad gäller dagens annons från UNHCR så kan man bara som vanligt säga att det mesta kommer försent och inte alls.
Krigsherrar i olika länder med de svarta flaggorna har tillåtits breda ut sig med följd att miljoner människor befinner sig på flykt. Vem säljer vapen till dem?
Vilken nation förser dem med fordon, bomber, minor?
Detta vore något för FN att verkligen ta itu med!
Men tyvärr sitter vapenmaffian just i FN och styr och ställer så att organisationen blir tandlös. Vi andra kan bara sitta framför våra tv-apparater som åskådare.
En del hurrar över det som händer medan flertalet känner sig uppgivna!
Tänk om våra artister kunde ägna sig åt verkligheten istället för göra det enkelt för sig med tramsiga texter !
Lyft ögonen ut mot världen! Våga se vad som orsakar nöd och elände! Se ondskan rakt in i ögonen!
Handla därefter! Stöd Kurdernas kamp mot IS! ÅK aldrig som turist till islamistiska länder och gödsla dem med pengar!
Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate