tisdag, november 24, 2015

Jaha, ansvar och empati? Jag säger BANKRUTT!

De naiva gick idag ut med en ny politik med så tvära kast så man känner hur det visslar och knakar i fogarna i skeppet Sverige.

Nu ska vi ta det här från början! Sverige har under många år byggt ett land där utanförsskapet har präglat fler och fler samhällen. Elever klarar inte skolgången pga av ett felaktigt synsätt på hur elever fungerar.
Bostadsbristen  är ett gissel som följer med ökad invandring. Just nu är ju hela Sverige ett enda stort område utan bostäder. Det är tur för Sverige att så pass många flyttar från det här landet varje år också, det är ju en ström ut också som friställer bostäder.
Att de rödgröna nu kastar in handuken och gråter en skvätt visar ju bara hur eländigt de har skött sig. Allting blir ju inhumant!
Ska man bygga ett fungerande Sverige så måste man kunna planera mer och det innebär rena rama matematiken. 1+1=2 och inget annat.
Bostäder , jobb , sjukvård, skola etc måste kunna finnas och kunna fungera överallt. Dessutom kan man inte fortsätta med politiken där de som kommer hit isolerar sig på vissa förorter . Till slut blir de så många så de behöver inte ens lära sig vårt språk. De klarar sig överallt i förorten på sitt språk och vet mer genom parabolen om sitt hemland än om det land de bor i. Åker på semester till landet de flytt från. BARA det är konstigt i mina ögon. Har ju sett detta på nära håll i många år nere i Malmö.
De verkliga flyktingarna har sagt till mig att de kan aldrig flyga "hem" därför att då tas dom redan på flygplatsen !  De sa med förakt om delar av sina landsmän: de vill bara komma hit och få det bra!

DÄRFÖR har det varit så fel med dessa öppna vägar rakt in i Sverige. När Reinfeldt var med och öppnade upp alla slussar så bidrog både han och nuvarande regering till att allt från lycksökare till politiska flyktingar fick slåss om utrymmet i vårt land. De som har asylrätt trängs undan och med den politik man fört så blir det ännu värre för de som har rätt att söka asyl här undan kriget.
Hade man fört en ansvarsfylld politik så hade rättvisan varit större och den här rena rama katastofen hade inte behövt komma.

Man fyller på Sverige med som många som man kan, varenda råtthål har hyrts ut av folk som berikar sig. Köerna ökar överallt.
Kostnaderna har skjutit i höjden tack vare den här okontrollerade politiken.

Sedan står man där tårögda och beklagar att man måste sätta tvärnit!

Varenda människa med förnuftet i behåll förstod ju tidigt att allt det här skulle gå åt helvete. De fantaster likt vänsterpartiet som fortsätter sin verklighetsfrämmande kravpolitik är ju de som har skuld i det som hänt.
Och där ger jag Reinfelt-Borg  och Ullenhag också stor skuld!

De som har försökt protestera inom alla dessa partier , för det har det funnits hela tiden, de har blivit illa behandlade av sina partier.

OM det skulle ha behövts en utredning till i det är landet med så många utredningar så är det verkligen dags att utreda hur hela den här soppan har kommit till. Ansvar ska utkrävas!

Sveriges ekonomi kommer att lida i åratal framöver och vi vet ju vilken del av befolkningen som alltid får ta smällen, de med låga pensioner och låga löner!
Politruker omkring statsapparaten, kommuner, landsting osv klarar sig alltid med sina höga löner och pensioner.
Politiker ordnar ju belöningar åt sig själv genom riksdagen och även om de får sparken så kan de leva gott i många år.

När socialdemokraterna lierades sig med MP och V då förstod jag att inget gott kunde komma ur en sådan samling. De har varit ett sänke kring socialdemokratins ben.

Var och en kan ju själva se hur det gått med alla löften. Alla kommer att se framöver hur ekonomin har fått sig en stjärnsmäll!

Och som sagt var , det här med empati? Ett samhälle vilket håller på regler och sköter politiken kan i längden också hålla sig med empati där det behövs.
Alla fattiga behöver ju inte finnas här för att få hjälp!

http://www.svd.se/dom-kallar-det-ansvar/om/ledare 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate