lördag, november 14, 2015

Det är fler än Romson som kackar på på golvet!

Vice statsministern har inget omdöme det vet vi ju sedan tidigare men inatt med sitt numera borttagna twitter mitt under massakern i Paris slog i botten.
Men det finns fler som jag anser visar dåligt omdöme . Det vore bättre de stängde ner sin dator,mobil eller platta.
När den värsta attacken mot Frankrike sedan andra världskriget pågår med över hundratalet mördade av islamister så lägger man ut bilder på kakbak,kattor eller annat bjäfs. Åsikter om idol!
För mig är det ett sätt att utöva rena rama skymfen mot Frankrikes folk. Att inte med ett ord kunna visa medkänsla !!
För vissa människor som använder internet så skulle tredje världskriget kunna utbryta utan att man har ett enda ord att säga! Ställ er frågan , VAD är det för fel på mig som inte  förmår att säga någonting?
Sverige har politiker som inte fungerar , det är ofta politisk feghet som det handlar om.
De har försatt vårt land i ett kanske farligt tillstånd genom att inte ta fatt i kontrollerna över vem som släpps in i vårt land.
Detta skulle ha gjorts på ett tidigt stadium när man fick rapporter om att Turkiet tänkte öppna flödet.
I den ström av människor som har kommit så KAN det finnas unga män (och de är ju många idag) som tillhör IS och är inskickade för att vänta in rätt läge för att slå till på samma sätt som i Paris!
Varför skulle Sverige gå fri från sådana attacker?
När Sverige dock är ett av de länder som har haft så många unga terrorister nere i Syrien-Irak så är det ju inte heller otänkbart med en attack här också. Ingen har ställts till svars för vad de har gjort därnere av de ca 30 som återvänt!
Hur många förorter ska det bli nu där unga män går omkring som shariapoliser? Polis, journalister mfl ska få höra att de kan sticka därifrån "därför här har ni inte att göra, området är vårt.Det ÄR inte Sverige!! "

PS På ett tidigt stadium så la de kämpande Kurderna ut denna bild på nätet!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate