fredag, november 20, 2015

Jag högaktar de som tar striden!

Jag beundrar de judar som tog till vapen i ghettot i Warszawa 19 april 1943. De har varit till stor inspiration för Israels befolkning. Aldrig mer bara ta emot skiten utan våga slå tillbaka skoningslöst, aldrig mer bli offer!

Samma känsla får jag inför det kurdiska motståndet mot IS, de gör det enda möjliga.
Tar upp sina vapen och går till motstånd. Allt medan världen utanför bara under många år tittade på. Nu har de dock fått hjälp med att flera länder bombar IS leder och förråd. Gott är det!
 Men det måste in mer marktrupp annars kommer det här eländet inte att kunna stoppas.

I Sverige har vi sedan många år haft politiker som inte har skött sitt jobb. de har konstant vägrat att lyssna på de som har haft kunskap om islamisterna. Under många års styre har landet Sverige nedrustat försvaret och allt som har funnits omkring detta en gång goda försvar. Inga förråd finns längre om det skulle bli en attack mot elförsörjningen. Matbrist skulle snabbt uppstå.
Vi kan inte försvara oss med de få soldater vi har kvar eller denna brist på materiel som har uppstått.
Svenska folket är totalt förda bakom ljuset av moderaternas senaste försvarsministrar, den ende som gick emot Reinfeldt blev tvungen att avgå.Han är inte ens medlem i M längre!

"Öppna er hjärtan" sa denne upphaussade statsminister! Så öppnades dammluckorna av de förvillade röd-gröna vilka följde Reinfeldts råd. Bort med alla kontroller över vilka som kommer hit. Lägg ut flugpapper i Sveriges namn med löften om bostäder och skolning.
Särskilda regler för sk ensamkommande barn, de får det mycket bättre förspänt mot den "vanliga" invandraren. Kostnaden per "barn" per månad överstiger våra vanligaste pensions ersättningar med det fyrdubbla.
Med andra ord så lockar detta till sig ännu fler i dessa Facebook-tider.
Nu har så många kommit så hälften bara försvinner från myndigheternas synfält. Var blir de av? Vad gör de? Vad lever de av?

Denna politik kan jag inte beundra på något sätt. Den river ner Sverige och välfärden.
Redan nu säger många landsting att de inte klarar av större tillströmning, resurserna till de boende upphör att fungera normalt.
Kommuner runt om i landet klagar över att deras tak är nått.
Inte ens hälften av de som kommer hit är från Syrien utan från andra länder där inte krig råder. Detta skulle passerandet av vår gräns ha åtgärdat redan på ett tidigt stadium.

När jag suttit och tänk över vad som händer så får jag se ett debattinlägg från förre Ärkebiskopen Hammar. http://www.svt.se/opinion/kg-hammar-om-paris

Ett av de sämsta inlägg jag har skådat någonsin,påminner om Chamberleins åsikter inför Hitler. Fred!
Våld föder våld är alltid deras stora citatgrej. Inget konkret hur man ska möta IS.
Samma svammel som en del i USA kläckte ur sig 1939 när Hitler öppnade kriget.

KG Hammar var Sveriges ärkebiskop i många år och ansågs radikal , rent röd från början.
Pacifist-röd i så fall!

Sverige är ett underligt land i mångt och mycket. Just nu sjunger Thåström av slumpen "Är det verkligen fred vi vill ha" i mina högtalare. Ödet nyck slog in och frågan är väl värd att ställa.
Man kan inte och ska inte gå med på vilken fred som helst. Aldrig förhandla med tex IS, de ska förgöras på samma sätt som Hitler fick försvinna från jordens yta.

Hammar liksom svenska kyrkan har inte ställt upp för de kristna i mellanöstern, de har bara svamlat.
När man läser Hammars inlägg så förstår man också varför!http://www.svd.se/blommor-bekampar-inte-terrorister-kg-hammar

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate