torsdag, november 12, 2015

Att fortsätta drömma!

I dag återinsätts kontrollen vid färjor och andra ställen där invandring pågår. Bara för några veckor sedan blev de som ansåg det vara nödvändig politik att kontrollera vem som kom hit beskyllda för att vara främlingsfientliga och att de inte vill öppna sin famn.
Idag är det bara centerpartiet som vill ha fri invandring. De har gått så långt i sin iver att vara annorlunda så de tom. har uteslutit en riksdagsman  , Staffan Danielsson, från att närvara när riksdagsgruppen diskuterar dessa frågor. Han har nämligen en avvikande mening!

Är nu alla andra partier förrädare och  har anslutit sig till SD:s synsätt? 

Den ekonomiska verkligheten har nog kommit ikapp regeringen men detta vill de inte tala om utan skjuter Migrationsverket framför sig. Bekvämt så att man slipper diskutera hur Sveriges ekonomi har underminerats för många år framåt.
 I morse berättade ekot hur många landsting måste skära ner pga av , som de också sa, betydligt fler medborgare !! I det här landet klarar man inte av att hålla sig till den korrekta sanningen. Man använder sig av "fikonspråk"! Säg som det är att det har kommit så många sjuka och gamla så det finns inte pengar kvar i kassakistan. När jag senast var ute på Huddinge sjukhus så var säkert 90 % av de som var där folk med rötterna från andra länder! Allt för stor del har inte arbete och kan inte bidra till landstingsskatten och det kan bara sluta på ett sätt, brist i kassan!http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6299336  

Många av mina gamla kamrater från den tid då vi drömde om ett annat samhällssystem, socialismen,  har antingen lämnat detta synsätt eller håller kvar drömmen.
De som håller kvar drömmen hänger sig åt tanken att Sverige skulle kunna ta emot alla fattiga i världen. Detta är lika omöjligt som att bygga socialism. 
Trots all praktik ute i världen av socialism vilken bara har misslyckats och blivit motsatsen till drömmen om frihet så håller en del fast vid detta omöjliga.
De säger alltid att de gillar olika men DERAS praktik visar också motsatsen. De vill inte ens föra samtal med oss som tycker olika.
Jag har tappat räkningen på alla de gamla vänner som vägrar att tala med mig idag.

Så kan det gå men jag får väl inse att dessa "vänner" aldrig var riktiga vänner!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate