tisdag, februari 05, 2013

Qx-galan


Allt för många lever i en förlegad uppfattning att alla homosexuella skulle vara någon slags vänster , sanningen är ju den självklara att det finns homosexuella i alla delar av befolkningen .
Kronprinsessan dök upp på galan och många var glada över detta eftersom det är ytterligare ett steg för rörelsen att "bli vanlig"!
Jag minns ju ett 50-60-tal där man såg homosexuella som sämre sorts människor !
På små orter gick det sällan att bo kvar om det kom ut att man var homo. Det var bara i de stora städerna det gick att leva. Men , man fick leva ett liv i fara många gånger. Knacka bög var ju ett vanligt uttryck på den tiden och det var sannerligen inte bara ord utan en viss grupp män utförde misshandeln också.
SÄPO låg i buskarna och spanade i tex Humlegården, de var ju ute efter att plåta någon med ett chefsjobb eller inom statens domäner. De ansåg att man som homosexuell kunde bli utsatt för utpressning och ge "fienden" upplysningar!
Om vi hade haft en annan attityd till homosexualitet i vårt land så hade det ju inte funnits någon grund för att utöva utpressning.

När Pridetåget går i Stockholm https://picasaweb.google.com/114673784950922000148/Stockholm_Pride2006 så kommer massor med Stockholmare ut på gatorna, inte för att bua eller skrika oförskämdheter som man ser från Ryssland tex, nej Stockholmarna är välvilliga och ger starka bifall när gaypoliser kommer eller andra grupper som träder fram i ljuset.

Jag personligen tycker att det var mycket bra att Victoria fanns med på galan igår.Hon är en varm och fin person som tar ställning och är modig!
Det är bra för hela rörelsen och stärker denna!
http://www.qx.se/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate