söndag, februari 24, 2013

Manssamhället firar triumfer!
"Alldeles hemskt. Det är som om tävlingen skulle ha avgjorts i Saudiarabien. Bara män, män, män.
Kvällens resultat innebär att den manliga dominansen är helt bedövande. Till viss del har det att göra med att fler manliga artister är med i delfinalerna. Men framförallt att svenska folket avgudar män. Sju manliga akter har tagit sig vidare. Bara en kvinna, Lousie Hoffsten."  citat ur Svd!

Men varför jag började fundera återigen över manssamhället var faktiskt en liten rubrik där det stod att två unga män frontalkrockade i Skåne och bilarna knöglades ihop så att bägge förarna klämdes fast och dog på platsen.
Då tänkte jag som vanligt att unga män är felkonstruerade, de tror att de är odödliga.
Men så kommer de riktigt stora tankarna in och jag skådar ut över världen med allt från grymma våldtäkter i Kongo till talibaners våld och hot mot kvinnor.
Eller de gamla strukturerna i Indien där män härskar över kvinnorna med hjälp av hot och våldtäkter.
Även tankarna på att män i Sverige kan med händerna våldta en kvinna men slippa straff för detta!

Det här är bilder från världens folkrikaste land Kina med kommunister vid makten.
Istället för kommunister hade jag kunnat skriva MÄN.
När man studerar dessa stater som säger sig vara för jämlikhet så inser man att det är bara dimridåer på samma sätt som nere i muslimska länder där man påstår att kvinnor högaktas.
Kinas ledning påminner om olika bolagsstyrelser i Sverige. Eller ungefär som melodifestivalen för närvarande.
Världen behärskas av män och deras värderingar och allt slår in som svallvågor över vårt land. Dessutom får vi inte glömma att med den invandring vi har så tillförs vi mängder med män (och kvinnor) från kulturer  där männen har all makt i familjelivet. Deras värderingar försvinner ju inte bara för att de kommer hit om nu någon trodde det.
Flickor får inte undervisas i skolan i vissa ämnen  och fäderna bestämmer. Ett stort problem är ju tex att flickor inte får lära sig simma.
Om Sverige som nation ska kunna fortsätta att hävda allas likhet inför lagarna så måste man sluta upp med att särbehandla vissa grupper av boende i vårt land.
Alla ska ha samma skyldigheter och rättigheter annars hamnar vi i samma sits som Kina där man är jämlik i högtidstalen på partikongressen men sen när valet av funktionärer sker så är det bara män som väljs!

Män har styrt världen sedan tidens början och de har stöd i flera av de stora religionerna mer eller mindre.
En religiös lära som inte vill behandla kvinnor som jämlikar måste förkastas och bekämpas. Vi ska inte ha någon religiös apartheid i vårt land!

Delar av den sk kvinnorörelsen har totalt svikit kvinnor från andra länder som får kämpa för sitt liv emot sina mäns värderingar och ålderdomliga åsikter.
All form av sk hederskultur måste bekämpas och de kvinnor som försöker bryta sig loss från denna ska ha allt stöd av vårt samhälle.
Dessa kvinnor har svikits tillräckligt och nu måste både rättsväsende och kvinnorörelsen ställa upp till 100 % !

Alla former av kvinnoförtryck måste bekämpas och våra hemmatalibaner ska inte få utöva sitt våld!


Det här är också männens värld: 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate