torsdag, februari 14, 2013

Propagandaministeriet !

Den sk Carema-skandalen som blåstes upp av Dagens nyheter samt vänstern ser ut så som tidigare utredningar visat att falla ihop totalt.
De anställda har fått genomlida spott och spe i ett mediakrig där man velat gå hårt åt de privata vårdgivarna. Monopolivrarna såg sin chans men nu är de avklädda in på skinnet.
Kommunal tillsatte en utredning , läs här:http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/kommunals-egen-utredare-%E2%80%9Dcarema-oskyldigt-anklagat%E2%80%9 D-4674

Dessvärre så tar de avstånd från sin egen utredare , socialdemokraten Hans Kilsved, eftersom hans uppgifter går stick i stäv med vad partiet och vänstern önskade sig.
SVT har också granskat denna affär och vad de skriver kan du läsa här:http://www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/ny-bild-av-koppargarden-skandalen

Det är otäckt när tex landets största tidning bedriver hetsjakt på den privata vården som är en ryggrad i vårt vårdsverige.
Att socialister tar alla chanser med ohederliga grepp förvånar inte men är likaså skrämmande. Hur ska folk kunna lita på politiker som använder osanningar som vapen?

Dagens nyheter  håller sig med journalister som är så tydligt vänstervridna så de inte drar sig för lögner för att nå sina mål. Detta är ju inget nytt vad gäller denna tidning! Vem minns inte hur osanningen firade triumfer under Olof Lagercrantz tid som chefredaktör?
Man får hoppas att DN nu tar lärdom av denna nidbild av ett seriöst bolag som de har varit med om att förmedla till läsarna!

PS Idag tar självklart även Svd:s ledarsida upp den här skandalen med fejkade uppgifter, läs här:

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate