tisdag, januari 10, 2012

Lennart Geijer och Hinsehäxan

Om du inte har sett dessa utmärkta och avslöjande scener så kan du som vanligt se dem här:http://svt.se/2.161158/hinsehaxan

Bra inspelade avsnitt med Vera Vitali och Göran Ragnerstam i huvudrollerna. Leif GW Persson vilken var tilltänkt som minister i den dåvarande socialdemokratiska regeringen "brändes" på bål av Olof Palme som ljög fruktansvärt i denna historia. Leif P. fick dessutom sparken från jobbet med omedelbar verkan, namnskylten togs ner samma dag.
Journalisten Peter Bratt vilken publicerade historien fick också finna sig i att förödmjukas. DN bad om ursäkt och betalade Lennart Geijer att stort skadestånd.


Läs här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Geijeraff%C3%A4ren

Lillemor Östlin har i bokform berättat om sina år med skumma affärer och ett umgänge med kända karlar med pengar, det var inte bara Geijer som anlitade "fala" flickors famnar!
http://sv.wikipedia.org/wiki/Lillemor_%C3%96stlin

Det är bra att denna historia kan berättas nu men det är svårt att glömma Olof Palmes smutsiga roll i denna affär. Leif GW Persson har aldrig glömt denna otäcka historia och var nära att skjuta ihjäl sig tack vare det han utsattes för. Tack och lov så skrev han en bra bok där han gycklar med överhöghetens affärer! (Grisfesten)
http://sv.wikipedia.org/wiki/Leif_G.W._Persson


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate