onsdag, november 16, 2011

Maffian i Sverige!

Nu har äntligen polisen och åklagarmyndigheten i Södertälje fått vittnen att tala men det satt långt inne enligt polisen.
Rädslan var mycket stor bland de inblandade i de tre mord som har begåtts.

Utpressning, misshandel, knarkhandel m.m. finns med på den digra listan. Allt påminner om ligorna i Malmö och Göteborg.
Samma befolkningsstruktur i samtliga städer. Detta talas det mer sällan om därför att då infinner sig andra tankar också över varför det har blivit så.
Det är ju som så att det nästan alltid rör sig om gäng av andra generationens invandrare. Killar som gått ut skolan med usla betyg, sällan något arbete. Vill ha snabba pengar och makt. Håller sig med ett tänkande som tillhör medeltiden.
Om de skulle undersökas så skulle säkert många av dem klassas som psykopater.

Det svenska samhället viftar alldeles för lätt bort sitt ansvar för att det blir så mycket kriminella individer i dessa städer.
Tar man hit folk från andra länder och sk kulturer så måste man ju också se till att de inlämmas i vårt land med arbete och utbildning.
Jag har själv bott på en ort med halva befolkningen från andra länder på 50-60-talet. Det första som hände när de anlände var att de fick komma ner på bruket där de skulle arbeta. De fick börja att försörja sig själv och sin familj.
Jobbade hårt och skaffade sig och sina barn en bra tillvaro och fyllde inte fängelserna så som det är nu.

Jag har under så många år arbetat samman med killar och tjejer från andra länder och bodde i ett hus där 37 olika nationers folk levde under sämja.Folkhumorn döpte huset till "främlingslegionen"!

Det säger sig självt att med den här politiken man har bedrivit i så många år så måste den kantra tillslut. Det uppstår partier och grupper av människor som ger skulden till den enskilda invandraren istället för att se hur den förda politiken föder eländet. Ungdomar utan hopp om en bra framtid blir kriminella och bryr sig inte om det svenska samhället. Det är bara att läsa Slatans bok och se hur han resonerade i hela sin ungdom!
I Skåne är det ett extremt motstånd mot den förda politiken och mot invandrarna, det är inte bara i  SD dessa tankar finns hos om du tror det! Skulle detta sprida sig över hela vårt land så skulle Sverige bli ett dåligt land att leva i.

Det är bara att konstatera att i dessa städer har man klumpat ihop för många människor  utan arbete. Det vi nu ser tex i Södertälje där många nu kommer att få långa dyra fängelsestraff inte är en bra väg.

Jag och många med mig vill se helt andra lösningar mot det som man de senaste 30 åren har uppvisat. Det är helt enkelt fel politik att låta de inflyttade få välja att flytta till orter där det inte kommer att finnas arbete inom överskådlig tid.
Snacket om att man måste få bo där kusinen eller någon annan släkting bor är djupt fel mot allt och alla.

När gruvorna öppnades på 20-30-talet i Norrland så fick de arbetslösa flytta dit där det fanns arbete. Min egen far gjorde så och hade många goda år i Boliden.
Nu öppnas åter nya gruvor i norr, kommer de att kunna bryta malmen eller ej.
Kommer de att få upp de arbetare och tjänstemän som kommer att behövas?


http://lt.se/nyheter/gangsterkriget/1.1439259-atalad-17-aring-forlat-mig-eddie-o-jakob-snalla-forlat-

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate