fredag, november 04, 2011

Bilder kan säga en del men sällan hela sanningen!

En del både bekanta och obekanta går in och kollar på mina bilder. Där finns det en hel del från tex Kina 1976. Andra bilder visar politiken som bedrevs av mig och andra inom skp.
Om man inte följt hela det historiska förloppet så kan man tro att jag på något sätt sympatiserar med den tidens "ismer"!
Faktum är att jag plus majoriteten inom SKP (Maoisterna) genom studier och diskussioner avförde Lenin-Mao mfl som sanningsprofeter, vi påvisade att de var roten till ondskan inom socialismen.
De partier och länder som har följt denna dogmatism vilken kommer ur den sk ML-läran har aldrig någonsin blivit ett land med frihet och demokrati. Tvärtom har diktaturen och bossväldet slagit järnkedjor runt folken.
Ledarna har förvandlat allt tal om frihet till sin motsats samt berikat sig själva på ett fruktansvärt sätt.

Det gäller att inte glömma de lärdomar som kommer ut ur förfallet inom samtliga socialistiska länder, några få förtryckarstater har överlevt tyvärr!


Med detta så blev det också naturligt att lägga ner SKP som det odemokratiska parti som det var.

En liten del av det gamla skp bildade ett nytt demokratiskt parti med det stolta namnet "Solidaritetspartiet". Självklart så fanns då inte de gamla hårdföra stalinisterna kvar längre.
De lever kvar idag som försvarare av Pol-pot, de har splittrat Afghanistanrörelsen. Fullföljer vänsterns tradition att bilda eget.
Detta är historia och de flesta inom denna gamla vänstersekt har blivit goda demokrater, andra sökte sig till "fienden" vänsterpartiet. (Sköld-Peter Matthis tex)

Ett i mina ögon oerhört dåligt val att ansluta sig till detta gamla Sovjetparti!
De har inget gott att tillföra ett demokratiskt samhälle!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate