torsdag, november 10, 2011

Kolla det här bedragarbrevet!

Kara van

Mitt namn är barrister Jason John, jag är en jurist, från Storbritannien. Min klient dog år 2008, men han lämnade kvar summan av Nio miljoner, fem hundra tusen brittiska pund deponeras i en bank, men tyvärr gjorde han inte ange hans arvinge (närmast anhöriga) innan hans plötsliga död.

Alla mina ansträngningar att spåra hans familjemedlemmar har visat sig misslyckad eftersom han inte skrev ett testamente före sin död.
Den brittiska Ärvdabalken tillåter någon bank att konfiskera den avlidnes fonden Incase fonden är kvar outtagna för över en period av 20 månader efter döden av ägaren av kontot.
Däremot har banken kontaktat mig för att ge arvtagare till min avlidne klient, så att fonden kommer att släppas till den person men jag har inte kunnat rekommendera någon som arvinge. Det är därför jag har kontaktat dig så att jag kommer att juridiskt rekommendera dig som arvingen eftersom du bär samma efternamn med min avlidne klient.

Enligt den brittiska arvsrätt, är det ansvar en advokat för att ange den avlidnes arvtagare och jag är den personliga advokat till min avlidne klient. Därför har jag laglig rätt att rekommendera dig som arvtagare och banken kommer att släppa fonden till dig.

Jag har arbetat oss alla villkor för att slutföra transaktionen framgångsrikt utan att någon överträdelse av lagen och jag har all juridisk dokumentation för att slutföra denna transaktion framgångsrikt utan några problem med den brittiska regeringen och ert lands regering. Denna transaktion är 100% riskfritt, det finns ingen enskild risk ansluten till den. Jag kommer att styra och leda dig på vad du ska göra vid varje givet tillfälle förrän hittar bekräftas i ditt konto och när fonden bekräftas i ditt konto. Jag kommer att resa att träffa dig i ditt land så att vi kommer att dela medlen i andelen 40% för dig, kommer 40% för mig och 20% att doneras till alla välgörenhetsorganisationer.

Detta arv anspråk kommer att vara klar juridiskt, allt jag behöver från dig är din totala samarbete och ärlighet, om du är intresserad av att arbeta med mig vänligt komma tillbaka till mig med ditt fullständiga namn, din ålder, din nationalitet, ditt yrke och ditt telefonnummer.

OBS: Jag inte talar svenska, översatte jag till svenska, om du förstår engelska kan du svara på engelska, men om din engelska inte är tillräckligt bra, du kan skriva mig på svenska, så skriver jag på svenska.

Jag ser fram emot ditt snabba svar.
Med vänlig hälsning
Barr. Jason John

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate