torsdag, september 01, 2011

Sanningen om Kadaffis Libyen sipprar ut!

”Det var lätt att slåss mot demonstranterna. Vi bara sköt ihjäl tre eller fyra av dem som stod längst fram, sedan sprang alla i väg.” Det berättar en av Khaddafis legoknektar från Mali. Nu oroar sig ledare i Libyens grannland för uppblossat våld där när tusentals legosoldater återvänder. http://www.dn.se/nyheter/varlden/legosoldat-vi-rensade-halva-misrata

Legosoldater med bra betalt samt fina förmåner var Kadaffis sätt att få pålitliga mördare i sin tjänst. Soldater utan bindning till folket blir ofta de hårdaste och otäckaste soldaterna.
De extrema i Sverige kommer naturligtvis att påstå som vanligt när det blir obehagliga nyheter att allt bara är "imperialistisk propaganda"!
Där delar de  sina uppfattningar med nazister som förnekar Hitlers grymheter ! På något sätt så finns det bara en sannning för dessa människor, de förmår inte i sin inskränkta värld att ta till sig annat än vad deras teoretiska värld påbjuder.
Kommunister och nazister liksom religiösa fanatiker har under årens lopp förnekat och återigen förnekat alla bevis som går dem emot.
Våld verkar dessutom locka en del av  dessa vänster och högermänniskor, de har ända sedan den sk revolutionen i Ryssland och Hitlers maktövertagande i Tyskland hyllat rätten till att med våld spärra in andra i läger samt avrätta dem.
Lockelsen till Saddam,Kadaffi, Castro mfl nu levande mördare har alltid haft sina anhängare. KP (fd kfmlr) har alltid hyllat de värsta mördarna med Stalin i spetsen. Vissa teaterrevolutionärer som tex Sven Wolter har varit partiet troget ända sedan 1970. Jag ställer mig alltid frågan varför det är acceptabelt att mörda i socialismens namn? Om Sven Wolter hade hyllat nazismen så hade ju livet varit "rökt" för honom. Att döda miljoner i läger är lika illa vem som än utför detta och de som hyllar dessa extremer borde också stå till svars för detta. Vem har någonsin ställt de svåra frågorna till Sven Wolter eller tex.  även Jerry Williams?


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate