onsdag, september 21, 2011

Lönlöst att förhandla med talibaner!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4706249

Förre presidenten i Afghanistan Rabbani mördades igår av en taliban. Rabbani har försökt "förhandla" med talibanrörelsen under en tid men nu kom svaret.
En ung man infann sig hemma hos förre presidenten under sken av att vara ett sändebud i dessa förhandlingar. I turbanen hade han en bomd som han utlöste när han bugade inför Rabbani.
Fd presidenten dog omedelbart!
Under en längre tid har fd talmannen i vår riksdag Tage G Petterson pläderat för att man ska förhandla med talibanerna, nu fick även han sitt svar.

Talibaner är precis som tex nazisterna fullkomligt blockerade vad gäller andra människors åsikter, det finns inga möjligheter med förnuft att föra diskussioner med dem. Tyvärr måste man precis som med Hitler och hans anhängare på sin tid föra väpnad kamp mot dem.
Det är en sorglig samling fd socialdemokrater och fd Maoister vilka tillsamanns har förlorat alla lärdomar om hur man bekämpar extrema terrorister av den typ talibanerna tillhör.

Mordet på fd presidenten Rabbani borde vara ytterligare en spik i kistan för talibanrörelsen liksom även för Tage Pettersson mfl agerande för dessa talibaner.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate