torsdag, september 08, 2011

Enhetslistan i Danmark


Om Enhedslistan i Danmark

Enhedslisten er et socialistisk og demokratisk græsrodsparti med lokalafdelinger over hele landet. Vores medlemstal er vokset de seneste år, men hvis vi virkelig skal rykke, har vi også brug for dig.

Enhedslisten er ikke for karrieremagere og levebrødspolitikere. Alle Enhedslistens ansatte og folketingsmedlemmer tjener det samme som gennemsnittet for en metalarbejder i København.

Enhedslisten har ingen formand, men en kollektiv ledelse.

Som medlem af Enhedslisten er du med i et levende partidemokrati med åbne udvalg, åbne hovedbestyrelsesmøder og urafstemning om vores spidskandidater til Folketinget.

Enhedslisten har ingen ungdomsorganisation, men opfordrer sine unge medlemmer og andre unge socialister til at blive aktive i Socialistisk Ungdomsfront.

Partiet havde 1. august 2011 over 6200 medlemmer. Enhedslisten blev dannet i 1989."

Lägg märke till att deras folketingsvalda inte har mer betalt än genomsnittet av vad en metallarbetare har. Detta i stor kontrast med vänsterpartierna i Sveriges riksdag, de har alla förmåner som tänkas kan och utskiljer sig från arbetarklassen rätt så snart. När man lär sig att leva på en nivå som skiljer sig från den arbetande klassen så blir man rätt så snart ett offer och vill vara kvar där som välbesutten.

Det är hårt att säga men de blir köpta lakejer. Ofta kan de fortsätta detta LIV ÄVEN EFTER ATT HA AVGÅTT ELLER FÖRLORAT SIN PLATS I RIKSDAGEN.
De förmåner de har sticker i vanligt folks ögon!

En av de som sitter i Folketinget heter Johanne Schmidt-Nielsen och hon är verkligen en vacker tjej med huvudet på skaft.Varit politiskt aktiv sedan hon var 14 år. Men som sagt var , lever som hon lär! Överskottet från lönen från Folketinget går till "listan"!

Jag var med och bildade en liknande "lista" i Sverige på nittiotalet. Arbetarlistan kallade vi vår skapelse och vi blev över 3000 medlemmar men som vanligt i Sverige och vänstern så gick det ej att hålla ihop politiken. Smutskastning av medlemmar, inre strider, kotterier m.m. sen var det slut på hela försöket. Vänstern i Sverige lider tydligen av en förbannelse, man är sig själv närmast och bildar eget när inte skorna passar. Karriär är viktigt och vänsterpartisters handlingar visar ju detta med all tydlighet. Blir du ledande så har du din ekonomiska standard räddad för resten av livet!
Sånt kan aldrig vara bra!
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate