fredag, juli 08, 2011

Stöd Libyens kämpande folk!

1965 så började några få att demonstrera mot USA:s begynnande krig i Vietnam. Motstånd från alla håll och kanter. Vänsterpartierna fick stora skälvan. Motarbetade så mycket de kunde att det växte fram en självständig rörelse som fokuserade USA som angripare. Ledande sossar och vänsterpartister satte igång en egen rörelse med lotterier som skulle ge hjälp åt både nord-och sydvietnam. De försökte splittra solidariteten för Vietnams folk.

Idag när Libyens folk behöver stöd så splittrar återigen sossar och vänsterpartister arbetet för solidaritet med detta kämpande folk.

Folkpartiet har skickat ner en av sina medlemmar vilken deltog i den jättedemonstration som avhölls i Benghazi igår.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/svensk-folkpartist-i-libyen-kritisk-mot-bildtOm sossar och vänsterpartister hade kunnat sluta upp med sin avoga inställning till frihetskampen därnere så hade säkert vår regering kunnat uträtta mycket mer i form av stöd.De här som håller på med Ship to Gaza sitter fast i det gamla kommunistiska synsättet och väljer politisk kamp mot Israel istället för att hjälpa de som verkligen behöver materiellt stöd.

Många var med även på sjuttiotalet och var då medlemmar i SKP och har tydligen inte förstått att vi lever i ett annat tidevarv som kräver annan politik. De stödjer i praktiken Hamas! Antingen är de politiska idioter eller så är det med öppna ögon som de stödjer denna hemska rörelse med så mycket blod på sina händer.

Hatet mot Israel skiner igenom rätt så tydligt.Allt stöd till Libyens kämpande folk!Ner med Kadaffi!

2 kommentarer:

InchoV Moi sa...

Hmm, Ship to Gaza stöder Palestinas befolkning och din blogg visar bara ditt inskränkta hat mot alla som inte håller med dig /fail på dig!

Hogrelius sa...

Hamas är inte Palestinas folk på något sätt.Idag behöver Libyens och Syriens folk allt stöd som finns att tillgå och Ship to Gaza och deras aktion är idag helt onödig.Att hjälpa islamister och andra förtryckare är lika illa som att stödja Kinas härskare.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate