fredag, juli 15, 2011

Därför älskar jag inte Malmö!

Så small det i Malmö igen, på samma sätt som man kunde följa skjutningarna i Malmö på en karta finns nu alla sprängningar  också att se på en karta.

När jag på nittiotalet bodde på Östra Förstadsgatan så började olika affärers och krogars fönster att krossas med jämna mellanrum. Ägarna kunde till slut inte få nya fönster insatta därför att deras kostnader med självrisken blev för höga. Vi var många som blev undrande till detta krossande. En liten fågel viskade i mitt öra att det fanns sk "beskyddargrupper" som skulle hjälpa ägarna att inte få sina fönster sönderslagna.
Från framförallt USA känner vi till dessa maffiametoder.
Är alla sprängningar av samma art? Beskyddarverksamhet ? En del vill inte betala och då smäller det?
När jag läser Malmös tidningar så kantas de av brott av alla slag i en aldrig sinande ström. Just ikväll meddelade sjukvården att den svårt knivstuckne mannen från bråket vid Norra Grängesbergsgatan hade avlidit. Inblandade är medlemmar från en kriminell sammanslutning vilka kallar sig"Brödraskapet" (Wolfpack)!                                               
Norra Grängesbergsgatan har i många år varit ett tillhåll för kriminella och deras svartklubbar. Förvånansvärt är att notera hur de i åratal tillåts att hålla på med sin verksamhet. Svartsprit,spel,horor,knark osv. Varför kan inte myndigheterna slå till en gång för alla och stänga denna verksamhet.
Staden befinner sig verkligen i en nedförsbacke oavsett framgång med nya fabriker och jobb. En trött sosseledning verkar inte bry sig så mycket över det som händer. Är de rädda för att det ska avslöjas att nästan all denna kriminalitet utförs av stadens invandrare? Är de rädda för att SD ska få vatten på sin kvarn?
Grejen är ju den att extrema partier växer mer genom att man döljer problemen. Upp med eländet på bordet och diskutera istället vad man ska göra!
Bilden till vänster visar en fabrik för illegala tobaksvaror som man fann i Malmö. Det finns alltså fabriker för tillverkning av tobak som till och med exporteras till andra länder! Tar det aldrig slut  med dessa rapporter från Malmö och den undre världen?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate