torsdag, juli 07, 2011

Ändra lagen genast!

Dessa människor borde fällas för misshandel m.m.
Vanligt sunt förnuft borde säga alla inblandade att dessa anställda borde avskiljas från sitt yrke. Ibland tror allmänheten att det gäller personal som har arbetat för länge inom vården som beter sig så här.
Tyvärr är det fel, jag har själv anmält en arbetskamrat och hon var bara 18 år.
Det finns unga som inte kan hantera umgänget med gamla senila patienter, de låter sin ilska gå ut över dessa stackars förvirrade människor.
Någon garanti finns inte alls hur anställda ska hantera svåra situationer med kräk,nypningar,slag osv i det dagliga arbetet. Åldern har ingen inverkan på hur det dagliga slitet inom sjukvården går till.
En sak märkte jag som gick i den sk. poolen i ett par år, hade avdelningen en bra och bussig föreståndare så blev det bättre vård på avdelningen. Med en lat grinig föreståndare så tog sig tyvärr personalen också "rättigheter" och det kunde utvecklas otäcka tendenser.
När man själv i många år arbetat inom sjukvården så kan man ibland fasa för att själv hamna på ett "dåligt ställe"! Man har sett för mycket redan. Ge mig en revolver när jag fyller sjuttio!
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/omanskligt-att-placera-mobbaren-i-mobboffrets-hem_6304344.svd

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate