torsdag, april 18, 2024

Nya videos kommer ut från Gaza!

 Igår kväll på X så publicerades en video vilken berörde mig djupt med en avsky som är förfärlig att uppleva. Många säger då, varför tittar du på sådant då?

Videon handlade om fadern till de små (rödhåriga) barnen. Hamasanhängare hade fått tag på honom och samlades runt honom och de var säkert ett hundratal. De gav sig på honom med förvridna ansikten och och vrålade. Slog honom osv. Detta var antisemitism av värsta slag.

Det cirkulerar många liknande videos lika vidriga.

Så här ser hatet ut mot judar och i Sverige ansluter sig de flesta från arabiska länder eller de som är religiösa fanatiker. Det är nu det märkliga inträffar också, svensk vänster ställer sig på Irans sida med hyllningar.

Har de inte lärt sig vad Iran står för? Läser de inte Iranska kvinnors upplevelser vad som händer dem?

Har de ingen aning om hur homosexuella behandlas under dessa regimer?

Israel är den enda staten i hela MÖ som varje år i Tel-aviv har stort Pridefirande! Till stor förargelse för tex Hamas.

Jag skulle kunna lägga upp bilder från Iran och videos från Gaza men då försvinner den här bloggen. För fjorton dagar sedan hände detta här på Blogger, inom ett par sekunder togs det skrivna med bilder bort när jag skrev om den verkliga världen och vad som händer.

Den censurerade världen är de som de unga idag har som ledstjärna för sina åsikter. Ett Svt som lägger allt tillrätta. Allt är israels fel     TROTS ATT DET VAR HAMAS SOM DEN 7 OKT GICK IN I ISRAEL OCH UTFÖRDE EN MASSAKER.

Kriget började ju därmed. Gisslan sitter kvar ,om de nu lever! Alla dessa "goda" vilka ställer upp på Iran,Gaza,hezbolla förstår inte att de har anslutit sig till den mörkaste kraften i världen efter den tyska nazismen!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate